Rămâi conectat

Curier Județean

Doi șoferi, prinși de către polițiștii din Alba, fără să posede permis de conducere și prezentând un carnet fals. S-au ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba au depistat în trafic au depistat și au deschis dosar penal pentru doi conducători auto din Cluj, respectiv Sibiu pentru conducere fără permis și uz de fals, și pentru conducere fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Un bărbat din comuna Iara, județul Cluj este cercetat de polițiști pentru conducerea unui autovehicul fără permis și uz de fals, după ce în urma unui control în trafic a prezentat un permis de conducere fals.

La data de 02 septembrie 2020, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au deschis un dosar penal, pentru conducere fără permis și uz de fals, față de un bărbat de 30 de ani, din comuna Iara, județul Cluj.

Acesta a fost oprit, pentru control, pe raza localității Veseuș, la data de 19 august 2020 și le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Republica Moldova, în legătură cu autenticitatea acestuia polițiștii având suspiciuni.

În urma verificărilor efectuate prin canalele de cooperare internațională, a rezultat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar permisul prezentat la control este fals.

Cercetările sunt continuate.

La data de 02 septembrie 2020, în jurul orei 11.30, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 28 ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un moped pe DJ 107B, pe raza comunei Roșia de Secaș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în localitatea Feișa: Ard mai mulți baloți din tulpini de viță de vie

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în localitatea Feișa: Ard mai mulți baloți din tulpini de viță de vie Un incendiu a izbucnit luni după-masa în localitatea Feișa. Mai mulți baloți din tulpini de viță de vie au luat foc. Citește și: INCENDIU la o anexă gospodărească din Bucerdea Grânoasă: O șură a luat foc. Intervin pompierii din Blaj Garda […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea