// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Doi șoferi din Sebeș și Crăciunelu de Jos, prinși la volan cu permisul de conducere suspendat

Doi șoferi din Sebeș și Crăciunelu de Jos au fost prinși la volan cu permisul de conducere suspendat, iar acum sunt cercetați de polițiști.

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 2.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau în P-ţa Dacia din municipiul Sebeş, l-au depistat pe un tânăr de 33 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

 La data de 10 martie a.c., în jurul orei 2.40, pe strada Republicii din municipiul Blaj, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Crăciunelu de Jos, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele lui, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Doi șoferi din Sebeș și Crăciunelu de Jos, prinși la volan cu permisul de conducere suspendat

  1. Costelis 13.03.2018 la 8:07

    Pe popa/milițian ..coleg de-al lor care conducea de 22 de ani fără carnet …nu l-au văzut! Au Orbul gainilor când e vorba de gasca lor..