Rămâi conectat

Curier Județean

Doi șoferi din Sebeș și Crăciunelu de Jos, prinși la volan cu permisul de conducere suspendat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi șoferi din Sebeș și Crăciunelu de Jos au fost prinși la volan cu permisul de conducere suspendat, iar acum sunt cercetați de polițiști.

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 2.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau în P-ţa Dacia din municipiul Sebeş, l-au depistat pe un tânăr de 33 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

 La data de 10 martie a.c., în jurul orei 2.40, pe strada Republicii din municipiul Blaj, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Crăciunelu de Jos, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele lui, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea