Rămâi conectat

Sport

Doi români la Campionatul European de Powerlifting Masters

Dan HENEGAR

Publicat

în

powerÎn perioada 9-13 iulie la Hamm (Luxemburg) se desfăşoară Campionatul European de Powerlifting Masters, o întrecere care va strânge la startul său zeci de sportivi proveniţi din peste 20 de ţări europene. România va fi reprezentată la acest nivel de doi competitori, Sorin Cazacu (categoria 120 kg) şi Ovidiu Negulici (categoria 83 kg, ambii Caza Powerlifting Timişoara), delegaţia fiind condusă de către secretarul general al Federaţiei Române de Powerlifting, Ovidiu Pănăzan.
Având în vedere nivelul de pregătire, experiența competiţională câştigată de-a lungul anilor de către sportivii români, competiţia din Luxemburg va reprezenta fără îndoială un test major pentru powerliftingul românesc, cel despre care credem că a ajuns la maturitatea necesară pentru a se impune printr-un sportiv la nivel continental. România vizează în Luxemburg obţinerea unei medalii de aur la total prin Sorin Cazacu, sportiv care a înregistrat în ultima perioadă rezultate deosebite, mai ales în cadrul probei de genuflexiuni, dar şi cu potenţialul unei surprize prin profesorul de matematică Ovidiu Negulici. “Medalia de aur pe care o aşteptăm şi pentru care credem că avem maturitatea necesară, sperăm să fie confirmarea nivelului la care a ajuns acest sport la nivel continental şi desigur nivelul de competitivitate la care se situează sportivii pregătiţi în România”, se arată în comunicatul de presă remis de Federaţia Română de Powerlifting. Delegaţia României pleacă în aceste zile de început de iulie spre Luxemburg cu încrederea că viitorul powerliftingului românesc este unul de culoarea aurului, un viitor care-i va bucura pe cei care înţeleg performanţa şi care desigur ca de fiecare dată îi va pune în dificultate pe cei care se străduiesc să minimalizeze rolul şi locul acestui sport în contextul performanţelor internaţionale. Delegaţia României, restrânsă dar inimoasă, condusă de Ovidiu Pănăzan, are ca obiectiv să se întoarcă în ţară cu amintirea intonării imnului naţional şi cu confirmarea performanţei pentru care s-au făcut atât de multe sacrificii. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea