Rămâi conectat

Actualitate

Doi minori din Șibot riscă pușcăria pentru un moto fierăstrău, un DVD şi 10 sticle de vin furate din locuința unui consătean

Bogdan Presecan

Publicat

în

Luni 3 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 28 noiembrie 2012.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în data de 28.11.2012, M.C., de 17 ani, împreună cu un minor de 15 ani, ambii din comuna Sibot, au pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din aceeaşi comună, de unde au sustras un moto fierăstrău, un DVD şi 10 sticle de vin.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70% şi restituit păgubitului iar faţă de cei doi minori au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Evaluarea Națională 2024: Cele mai slabe rezultate din ultimii trei ani. 74,4% dintre elevi au obținut media peste 5

Ziarul Unirea

Publicat

în

Evaluarea Națională 2024: Cele mai slabe rezultate din ultimii trei ani. 74,4% dintre elevi au obținut media peste 5 Doar 74,4% dintre elevii care au susținut Evaluarea Națională au obținut obţinut medii mai mari sau egale cu 5, un procent mai mic față de cele din ultimii trei ani. Rezultatele publicate miercuri arată că elevii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea