Rămâi conectat

Curier Județean

Doi minori din Alba Iulia sunt cercetaţi pentru furt calificat. Au sustras produse electronice şi de uz casnic

Dragoş Suciu

Publicat

în

Doi minori din Alba Iulia sunt cercetaţi de poliţişti, fiind bănuiţi de comiterea de furturi din locuinţe şi tentative de furt. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat pe doi minori, de 16 şi 17 ani, din municipiul Alba Iulia, care sunt suspectaţi de comiterea unui furt calificat şi a 3 tentative de furt, de pe raza municipiului Alba Iulia. 

Astfel, în data de 24 martie, poliţiştii i-au prins în flagrant pe C.A.V., de 16 ani şi B.M., de 17 ani, în timp ce încercau să pătrundă, prin efracţie, în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în nopţile de  1-2 februarie şi 3-4 martie, cei doi minori, au pătruns prin efracţie în două spaţii comerciale situate la parterul unui bloc de pe strada Tudor Vladimirescu, cu intenţia de a sustrage bunuri însă, pentru că s-a declanşat sistemul de alarmare al magazinelor, au abandonat activitatea infracţională.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că în cursul lunii ianuarie 2014, cei doi minori au pătruns prin efracţie într-o casă nelocuită situată pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia de unde au sustras produse electronice şi de uz casnic.

Infracțiunea a fost reclamată de către proprietara casei, la data de 24 februarie, iar prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, la domiciliile celor doi minori au fost identificate bunurile furate, acestea fiind recuperate şi restituite păgubitei.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi minori sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea