Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi jucători din Alba au făcut legea pe gazon în meciul cu Ucraina: Stanciu și Rațiu, lăudați de presa internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi jucători din Alba au făcut legea pe gazon în meciul cu Ucraina. Reacția lui Rațiu, virală în presă internațională: ”Rațiu am fost toți după golul lui Stanciu”

Cei doi jucători din Alba, Nicușor Stanciu și Andrei Rațiu, au făcut legea în meciul de luni după-masa, cu Ucraina, iar reacția lui Rațiu a devenit virală după primul gil marcat de căpitanul tricolorilor.

Citește și: Albaiulianul Nicolae Stanciu, omul meciului în partida România-Ucraina: „Ceva de neegalat vreodată. A doua cea mai fericită zi din viața mea”

România – Ucraina a fost meciul de debut al tricolorilor la EURO 2024, parrtidă încheiată cu scorul 3-0, după golurile marcate de Nicușor Stanciu, Marin și Drăguș.

După o jumătate de oră scursă, în care naționala României și-a creat ocazii pe spațiul porții adverse, Nicolae Stanciu a beneficiat de o eroare comisă de defensiva ucraineană și a marcat un gol senzațional pe ”Allianz Arena”.

Bavaria a erupt, pur și simplu, după reușita căpitanului. Chiar și Edi Iordănescu nu s-a mai putut abține la margine și a sărit de bucurie.

Reacția lui Andrei Rațiu, virală în presa internațională

Șutul senzațional al lui Nicolae Stanciu a stârnit numeroase reacții de bucurie, însă cea care a atras atenția în mod special a fost a lui Andrei Rațiu, care și-a pus mâinile în cap.

„Reacția lui Rațiu este încântătoare”, „Andrei Rațiu am fost toți după golul lui Stanciu” sunt doar câteva dintre titlurile din presa internațională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI în Poliția Română 2024: MAI scoate la concurs peste 1.000 de posturi de ofițeri de poliție

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI în Poliția Română 2024: MAI scoate la concurs peste 1.000 de posturi de ofițeri de poliție Poliția Română scoate la concurs 1.053 de posturi de ofițeri de poliție, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenților în corpul ofițerilor, precum și 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă. Înscrierile se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea