Rămâi conectat

Actualitate

DOCUMENT | Serviciul de transport public din Municipiul Alba Iulia a fost subvenționat cu aproape 1 milion de euro, în primele patru luni ale anului 2021

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOCUMENT | Serviciul de transport public din Municipiul Alba Iulia a fost subvenționat cu aproape 1 milion de euro, în primele patru luni ale anului 2021

Primăria Municipiului Alba Iulia a publicat pe website-ul instituției un raport privind cheltuielile cu transportul public în primele patru luni ale anului 2021. Raportul este defalcat în două categorii : „cheltuieli cu transportul public – contribuție” și „cheltuieli cu transportul public – subvenție”. 

Într-un exercițiu de transparență asumat de către administrația locală actuală, Primăria Municipiului Alba Iulia publică, pe website-ul propriu, date și documente din care reies sumele ce au fost cheltuite de către instituție, pentru o mai bună și corectă informare a cetățenilor.

Într-un articol anterior, ZiarulUnirea.ro, a prezentat cititorilor un raport de cheltuieli cu privire la sumele alocate pentru întreținerea spațiilor verzi din Municipiul Alba Iulia, sume ce au ajuns în conturile celor două firme prestatoare de servicii specifice.

Citește și : DOCUMENT | Câți bani au ajuns în conturile firmelor prestatoare de servicii de întreținere a spațiilor verzi din Municipiul Alba Iulia, în primele patru luni din 2021

Din datele prezentate de instituție în raportul „cheltuieli cu transportul public – contribuție” aflăm că Primăria Municipiului Alba Iulia a CONTRIBUIT la serviciul de transport public, în perioada ianuarie – aprilie 2021, cu suma de 2.459.543,50 lei, aproximativ 499.907,21 euro, calculat la un curs de 4,92 lei / euro, la data publicării acestui articol ( 08.06.2021 ).

Din datele prezentate de instituție în raportul „cheltuieli cu transportul public – subvenție” aflăm că Primăria Municipiului Alba Iulia a SUBVENȚIONAT serviciul de transport public , în perioada ianuarie – aprilie 2021, cu suma de 4.900.000,00 lei, aproximativ 995.934,95 euro, calculat la un curs de 4,92 lei / euro, la data publicării acestui articol ( 08.06.2021 ).

Astfel cheltuiala totală a Primăriei Municipiului Alba Iulia cu serviciul de transport public, în primele patru luni ale anului 2021, se ridică la un total de 7.359.543,5 lei ( contribuție + subvenție ), aproximativ 1.495.842 euro, calculat la un curs de 4,92 lei / euro, la data publicării acestui articol ( 08.06.2021 ).

Notă: documentele prezentate în prezentul articol reprezintă capturi de ecran realizate pe website-ul Primăriei Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea