Divorț cu scandal într-un bloc din Alba Iulia – Bărbat ”săltat” de jandarmi, după ce și-a înjurat fosta soție

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Intervenția promptă a jandarmilor a readus liniștea locatarilor unui bloc din Alba Iulia dupa ce un bărbat s-a întors la locuința fostei soții și a făcut un scandal de zile mari.

duba jandarmiTotul s-a petrecut marți, 2 august, în jurul orei 21, când un bărbat în vârstă de 39 de ani s-a întors la fosta soție, locatară a unui bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia. Motivul reîntoarcerii la domiciliul conjugal l-a constituit faptul că bărbatul, în persoana lui M.I. dorea să stabilească cu fosta soție împărțirea anumitor bunuri din apartament. Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și văzând că femeia nu dorește să vorbească cu el și nici măcar nu îi deschide ușa, acesta a început să îi aducă injurii și să bată cu pumnii în ușă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Numai intervenția jandarmilor sesizați prin apel 112 l-a putut calma pe bărbatul care începuse să deranjeze toți locatarii de pe scara blocului prin strigăte și expresii jignitoare la adresa fostei soții.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Locatarii blocului le-au relatat jandarmilor că nu mai pot accepta comportamentul lui M.I. și că nu este prima dată când le tulbură liniștea.

Pentru comportamentul turbulent și pentru cuvintele jignitoare aduse la adresa fostei soții, M.I. a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei .

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419