Rămâi conectat

Curier Județean

Divizia A la baschet feminin: BC Timişoara – CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia are parte de două jocuri consecutive dificile, ce pot creiona ferm parcursul echipei albaiuliene în partea sezonului regulat: sâmbătă, în deplasare cu BC Danzio Timişoara, respectiv peste o săptămână când la Alba Iulia va poposi Nova Vita Tg Mureş. „Sunt două întâlniri cruciale, poate cele mai importante din această primăvară, până la play off„, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.
   Partida de mâine contează pentru etapa a 17-a a Diviziei A la baschet feminin, va începe la ora 15.00 şi va opune ocupantele locurilor 7 – gazdele, cu 26 puncte (16 victorii şi 10 înfrângeri), respectiv poziţiei a 3-a – albaiuliencele, cu 29 puncte (13 succese şi 3 eşecuri). Duelul din toamnă a fost câştigat de CSU Alba Iulia, scor 76-61, însă raportul întâlnirilor directe este unul favorabil bănăţencelor (4-3). „Este un joc foarte periculos, Timişoara reprezintă un team foarte greu de depăşit pe teren propriu. Cu toate că a avut anumite sincope, a învins pe Nova Vita Tg Mureş. Comparativ cu jocul din tur, nu putem spune că adversarele sunt mai modeste, dimpotrivă, au un lot întărit„, a mai declarat Eleş.

Antrenorul ceh Tomas Bilek are probleme de efectiv, două piese de bază fiind incerte: Nadia Parker (dureri la genunchi), Eniko Tarţa (entorsă), ambele având şanse să joace (nu s-au antrenat miercuri), însă nu vor fi la capacitate normală. Va fi, fără îndoială şi un joc al orgoliilor pentru Ancuţa Stoenescu, venită la Alba Iulia tocmai de la BC Danzio Timişoara, după ce i-a fost reziliat contractul. „Am învăţat multe din ultimul episod petrecut la Timişoara. Nu-mi doresc altceva decât să pun umărul la obţinerea victoriei de către CSU Alba Iulia„, a conchis baschetbalista în vârstă de 32 de ani. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea