Rămâi conectat

Societate

Distracţie de duminică la patinoar

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu mic, cu mare, albaiulienii au dorit să profite din plin de primul weekend din acest an , la patinoarul din Alba Iulia. Astfel, la orele amiezei, patinoarul din Piaţa Cetăţii era plin de copii şi tineri pe patine, pentru care frigul de afară nu a reprezentat un impediment în faţa distracţiei.

Încă de când a fost instalat, patinoarul din Piaţa Cetăţii a reprezentat o atracţie majoră pentru albaiulienii care, fie au dorit să se iniţieze în sportul pe gheaţă, fie au dorit să îşi exerseze abilităţile de patinatori.

Iubitorii patinajului, mai au la dispoziţie destul timp pentru a se relaxa şi a se distra pe gheaţă. Patinoarul va fi deschis până la jumătatea lunii februarie, însă municipalitatea are posibilitatea de a prelungi acest termen. Până atunci însă, programul de funcţionare rămâne acelaşi, între 10:00 şi 21:30.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea