Rămâi conectat

Actualitate

”Discursul care îndeamnă la ură nu are ce căuta pe Facebook”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inside The F8 Facebook Developers Conference”Discursul care îndeamnă la ură nu are ce căuta pe Facebook”, a spus, vineri, fondatorul și șeful executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, la o reuniune publică organizată la Berlin, admițând că până în prezent nu a făcut o treabă destul de bună în acest sens.

Șeful Facebook a declarat că a înțeles cât de sensibilă este chestiunea postărilor care conțin îndemnuri la ură pe teritoriul Germaniei, pe fondul crizei refugiaților. „Am înțeles mesajul și încercăm să ne descurcăm mai bine”, a spus Zuckerberg în fața a peste 1.400 de oameni prezenți la întâlnire, într-o fostă clădire a unui depou de autobuze care a fost construită în anii ’20 ai secolului trecut.

Zuckerberg a îndemnat SUA și alte state să urmeze exemplul Germaniei care a primit anul trecut 1,1 milioane de persoane care au cerut azil. ”Conducerea Germaniei în criza refugiaților este un model pentru restul lumii. Este nevoie de curaj și umanitate să înțelegi că există oameni care au nevoie de o casă”, a spus Zuckerberg, citat de Agerpres.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea