Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Alexandru Retegan, directorul Casei Judeţene de Pensii Alba răspunde întrebărilor cugirenilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

   La finele săptămânii trecute Directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii Alba, Alexandru Retegan, a acordat audienţe pentru pensionarii din Cugir, urmare a dorinţei acestora de a primi explicaţii pe mai multe probleme legate în special de încadrarea în grupele de muncă, legea pensiilor, sau unele aspecte ce fac referire la viaţa de pensionar. Locul ales pentru discuţii a fost Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir, o locaţie special aleasă pentru întâlnire de către preşedintele Vistian Blaga, cel care i-a şi găzduit de altfel pe cei 20 de pensionari participanţi la discuţiile cu directorul Retegan.
După cum ne-a spus directorul de la pensii, în marea lor majoritate problemele abordate s-au referit la acordarea grupelor de muncă, situaţie rămasă încă nerezolvată, pentru un număr ridicat de pensionari, probleme privind pensiile mici dar şi cele legate de recalcularea acestora.
Potrivit lui Retegan, Casa de Pensii va continua acţiunea de audienţe începută la CARP Cugir, o dată la două luni sau de câte ori va fi nevoie, în aşa fel încât oamenii să primească răspunsuri imediat sau în cel mai scurt timp posibil. Referindu-se la tot felul de promisiuni venite din partea unor formaţiuni politice care se declară salvatorii pensionarilor, Retegan a spus: „N-avem nimic împotrivă ca partidele politice să se implice în rezolvarea problemelor pensionarilor, dar nu e bine că acestea să-i poarte pe oameni pe drumuri mai ales că noi cei de la Casa de Pensii ne preocupăm ca ei să fie ajutaţi în baza prevederilor legale”. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea