Rămâi conectat

Politică Administrație

Direcţia pentru Agricultură Alba a redus preţul cerealelor pe baza cărora se calculează veniturile din arendă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consilierii județeni urmează să supănă la vor luni, 29 iulie, un proiect de hotărâre privind stabilirea preţurilor medii la principalele produse agricole (grâu și orz) pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2013.

In baza prevederilor legale, consiliile judeţene stabilesc prin hotărâre preţurile medii la principalele produse agricole pentru calculul impozitului pe veniturile realizate din arendă, în cazul. în care arenda se achita în natură, ca urmare a propunerilor a direcţiilor teritoriale de specialitate ale Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Consiliul Judeţean Alba a aprobat in data de 27 decembrie 2012 Hotărârea nr.223/2012 privind stabilirea preţurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2013, conform adresei Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Alba.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Alba a transmis CJ Alba prin adresele nr. 1091/11.07.2013 si nr.l 127/17.07.2013, modificarea preţurilor medii la grâu.

Astfel. prețul mediu la grâu și orz se modifică de la 1,00 leu/kg la 0,58 lei/kg, respectiv de la 1,00 lei/kg la 0,57 lei/kg, după ce proiectul va fi aprobat prin votul consilierilor județeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea