Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Din cauza războiului din Israel, Hapoel Kfar Saba nu participă la turneul din Cehia | Volei Alba Blaj, doar două meciuri în preliminariile Champions League

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din cauza războiului declanșat în Israel, ofensiva lansată sâmbătă de gruparea palestiniană Hamas, care a făcut peste 700 de victime, Hapoel Kfar Saba, campioana Israelului a anunțat că nu participă la turneul preliminar din Champions League la volei feminin, programat în această săptămână la Brno, Cehia.

Programul turneului a fost modificat substanțial, campioana României urmând să joace marți și joi.

Astfel, cele 3 jocuri ale grupării israeliene au fost anulate, iar la turneu vor mai fi doar 3 participante, care se vor confrunta pentru cele două locuri.

În consecință, în “Mestska Hala Vodova” din Brno, adversarii reprezentantei României sunt, în ordine, Grand Canaria, și Kralovo Pole Brno (echipa gazdă). Meciurile se vor disputa în sistem turneu, fiecare cu fiecare, iar primele două clasate se vor califica în turul doi preliminar, care se va desfășura tot sub forma unui turneu.

Program: *marți, 10 octombrie: Volei Alba Blaj – Gran Canaria (ora 16.00, ora României); *miercuri, 11 octombrie:  Gran Canaria – Kralovo Pole Brno (ora 19.00); *joi, 12 octombrie: Kralovo Pole Brno – Volei Alba Blaj (ora 17.00). În cealaltă grupă sunt Mladost Zagreb (Croația), OK Gacko (Bosnia), Asterix Avo Beveren (Belgia), OK Herceg Novi (Muntenegru), iar meciurile sunt la Zagreb.

În faza a doua se formează o nouă grupă, din 4 echipe, găzduită de cea mai bună formație din prima fază. Primele două formații vor accede în grupele Champions League. Dacă va trece de campioanele din Cehia, Spania și Israel, reprezentanta României va avea parte de un al doilea turneu preliminar, cu primele două clasate din cealaltă grupă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea