Rămâi conectat

Actualitate

Din 2 martie, audiențe parlamentare la Cîmpeni – Ioan Dîrzu promite încă 4 cabinete în colegiu și unul la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD Ioan Dîrzu a anunțat că în data de 2 martie va inaugura cabinetul parlamentar de la Câmpeni. De asemenea, în perioada următoare va deschide alte 6 – unul la sediul PSD din Alba Iulia iar restul la Arieșeni, Bistra, Baia de Arieș și Lupșa.

Voi avea un cabinet parlamentar și în Alba Iulia deoarece fiind președinte de organizație foarte multe persoane cu probleme vin aici. În comune ca Lupșa și Bistra legea prevede ca administrațiile locale să ofere pentru audiențe un spațiu în primărie, o dată pe lună. Mi se pare normal, cetățenii doresc să se întâlnească cu noi, au multe probleme fie că sunt pensionari sau absolvenți și este normal să venim în contact cu ei. De asemenea, voi face audiențe și la Sebeș și Blaj”, a declarat Dîrzu.

Acesta a precizat că a amânat cu o săptămână inaugurarea biroului parlamentar din Câmpeni deoarece a dorit să fie prezenți și colegii săi liberali care, în acest sfârșit de săptămână vor participa la Congresul PNL de la București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea