Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Diana Șoșoacă, supărată că nu poate trage de fiare: „Dacă termin de muncă la ora 24 și vreau să mă duc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Diana Șoșoacă, supărată că nu poate trage de fiare: „Dacă termin de muncă la ora 24 și vreau să mă duc”

Fosta senatoare din partidul Alianța pentru Unirea Românilor, Diana Șoșoacă, a criticat, pe o rețea de socializare, măsurile restrictive adoptate de Guvern. Una dintre marile ei supărări: închiderea sălilor de fitness.

Într-un live pe contul ei de pe rețeaua de socializare, Diana Șoșoacă cere ca sălile să fie deschise non-stop.

„Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 12 noaptea și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 24.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu-mi permiți tu mie să am sala de fitness deschisă 24 din 24?”, poate fi auzită Diana Șoșoacă.

„De ce nu permiți piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?”, mai spune senatoarea.

Pe 25 martie, șeful DSU, Raed Arafat, anunța că „operatorii economici care au activitatea de fitness ca profil vor avea activitatea suspendată acolo unde incidenţa depăşeşte 4 la mie şi se va relua activitatea când incidenţa scade sub 3,5 la mie”. Această restericție a fost adoptată inclusiv în Capitală, unde rata de infectare a ajuns la 7,02.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea