Rămâi conectat

Politică Administrație

Diana-Maria Hațegan a fost numită de Ziua Națională a României – coordonatorul județean al noii formațiuni politice conservatoare – Alianța pentru Unirea Românilor – AUR

Unirea Ziarul

Publicat

în

Diana-Maria Hațegan a fost numită de Ziua Națională a României – coordonatorul județean al noii formațiuni politice conservatoare – Alianța pentru Unirea Românilor – AUR.

De Ziua Națională a României la Alba Iulia a avut loc lansarea partidului de orientare conservatoare AUR – Alianța pentru Unirea Românilor – urmată de primul Congres al formațiunii nou constituite.

La Congresul AUR găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia au participat 300 de delegați și de simpatizanți, reprezentând 33 de filiale județene și cele 6 sectoare ale Municipiului București, precum și reprezentanți din Basarabia, Bucovina, Timocul sârbesc, dar și din diaspora: Anglia, Germania, Spania și Italia.

Noua formațiune este condusă la nivel național de un comitet de coordonare națională format din: George-Nicolae Simion – fost candidat independent la europarlamentare (care a obținut 124.000 de voturi), Claudiu Tîrziu – scriitor și jurnalist, Cosmin Iosub – militant pentru drepturile românilor din Harghita și Covasna. Tot ieri s-au dat deciziile de numire a coordonatorilor filialelor județene, a sectoarelor Municipiului București și a filialelor din Chișinău, Cernăuți, Vârșeț, Londra, Roma, Madrid și Berlin.

La Congres s-a votat în unanimitate participarea Alianței pentru Unirea Românilor – AUR – la alegerile locale și parlamentare din 2020 .

Rolul coordonatoarei filialei AUR Alba Diana-Maria Hațegan este acela de a înființa într-un timp foarte scurt toate cele 78 de Organizații locale, Municipale, Orășenești și Comunale în vederea participării la alegerile de anul viitor.

Diana-Maria Hațegan este născută în 4 decembrie 1999 și e studentă în anul II – Drept-Zi – la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. A absolvit Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, profilul filologie-intensiv engleză, cu nota 10 la Limba și Literatura Română la bacalaureat. Este voluntar din 2016 în proiectul „Viața fără Violență” care are ca scop introducerea studiului juridic în școli. Din anul 2018 este membru activ ELSA Sibiu- European Law Students Association – din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

Din anul 2019 este membru fondator la nivel național a Balcanic Business Broker. Tot din anul 2019 este membru activ al Ordinului Militar „Sfânta Maria” – filiala Alba.

Pentru înscrieri în AUR contactați numărul de telefon: 0758816918 – Diana-Maria Hațegan.

Biroul de presă al Alianței pentru Unirea Românilor – AUR – filiala Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: Ministrul PSD al Agriculturii închide ochii în timp ce apa pentru irigații este deturnată, iar fermierii sunt grav afectați de secetă

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă USR Alba: Ministrul PSD al Agriculturii închide ochii în timp ce apa pentru irigații este deturnată, iar fermierii sunt grav afectați de secetă USR îi cere ministrului PSD al Agriculturii să trimită de urgență Corpul de Control la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) care să ocupă de sistemele de irigații din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea