Rămâi conectat

Societate

Diana Bîrsan vine din Teiuş la Balul Balurilor 2014, pentru a-şi demonstra talentul actoricesc

Dragoş Suciu

Publicat

în

boboci Balul Balurilor 201412Eleva Liceului Teoretic din Teiuş Diana Bîrsan participă la Balul Balurilor 2014 pentru o experienţă minunată, distracţie şi pentru a rămâne cu amintiri deosebite. Dansul, cântatul şi actoria sunt pasiunile tinerei, care se descrie ca fiind o fire amuzantă, prietenoasă şi supărăcioasă.

Concurenţa o vede una „puternică”, dar crede că va face faţă, iar participarea la bal o va schimba în bine, deoarece va învăţa lucruri noi şi va rămâne cu o experienţă plăcută. Consideră că se potriveşte cu partenerul , „pentru că avem aceleaşi gusturi şi putem coopera unul cu celălalt”. În timpul liber îşi vizitează prietenii şi neamurile, iar pentru viitor îşi doreşte o carieră în actorie.

Dacă îţi place Diana Bîrsan apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri”  va câştiga titlul de Miss Popularitate Ziarul Unirea dar şi premii în bani, un tricou cu Ziarul Unirea, pentru a ţine minte mereu titlul câştigat, şi o şedinţă foto cu Mihai Zmenta.

[nggallery id=1101]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a Ministerul Educației a anunțat că rezultatele la Evaluare Națională 2024 vor fi afișate pe pagina dedicată de pe edu.ro și la școlile unde au susținut elevii examenele, pe data de 3 iulie, până la ora 14.00. Rezultatele la Evaluare Națională 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea