Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Dialog șocant în UPU cu o pacientă de 80 de ani: „Nu m-am vaccinat pentru că am auzit de la televizor că o să rămân sterilă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Dialog șocant în UPU cu o pacientă de 80 de ani: „Nu m-am vaccinat pentru că am auzit de la televizor că o să rămân sterilă”

Șefa de la Unitatea de Primiri Urgențe „Sf. Pantelimon, Fiorella Mitoiu, a spus la Aleph News care este situația din spitale și cu ce greutăți se confruntă, iar în conformitate cu acest subiect, a răspuns și la întrebarea „De ce nu ne vaccinăm?”

Medicul spune că nu știe cum să mai dovedească ceea ce se întâmplă în spitale și ne spune un dialog șocant cu o pacientă de 80 de ani.

„Efectiv nu știu ce să mai zic. Ni s-au spus să dăm imagini. Încep să cred că lumea este rea. Nu poți să vii tu, persoană în vârstă, de aproape 80 de ani și să-mi spui că nu m-am vaccinat pentru că am auzit de la televizor că o să rămân sterilă”, spune șefa UPU.

Sursa: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ministerul Educației, lege privind accesul copiilor la tehnologie: În ce condiții cei mici au voie la dispozitive

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Educației, lege privind accesul copiilor la tehnologie: În ce condiții cei mici au voie la dispozitive Un proiect premieră de la Ministerul Educației face referire la accesul copiilor la tehnologie, atât la școală, cât și acasă, iar potrivit documentului, cei până-n 2 ani nu ar trebui să aibă acces la telefon sau tabletă, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea