Rămâi conectat

Actualitate

DEZASTRU pentru PNL și USR-PLUS: PSD și AUR ar obține majoritate în Parlament. SONDAJ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DEZASTRU pentru PNL și USR-PLUS: PSD și AUR ar obține majoritate în Parlament. SONDAJ

Conform unui sondaj realizat de INSCOP, înaintea moțiunii de cenzură, PSD și AUR capitalizează din această criză politică, în timp ce PNL și USR-PLUS înregistrează o scădere.

Astfel, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar obține 35, 4%, în timp ce PNL ar ajunge la la 21,9%

Cei de la AUR sunt pe val și ar obține 17,1%, în timp ce USR-PLUS se află într-o scădere vizibilă și ar obține doar 9,8%.

Notă: Datele sondajului de opinie la nivel national au fost culese în perioada 15 – 27 septembrie 2021. Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului multistadial stratificat fiind de 1204 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.8 %, la un grad de încredere de 95%.

Sondajul a fost realizat la comanda think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group în cadrul unui proiect de cercetare sprijinit de The German Marshal Fund of the United States și finanțat de Black Sea Trust for Regional Cooperation prin True Story Project .

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea