Rămâi conectat

Sport

Deşi curtat de Performanţa Ighiu, portarul Cătălin Ştef rămâne la Industria Galda de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Curtat insistent de Performanţa Ighiu, portarul Cătălin Ştef va continua la Industria Galda de Jos, grupare despre care se poate spune că a realizat cea mai importantă mutare a perioadei competIndustria Galda de Jos Bucurie6iţionale, în condiţiile în care şi-a păstrat titularul dintre buturi în ultimele două sezoane.

Rămân la Industria Galda de Jos, în condiţiile în care mai am un an de contract. Aşa a fost să fie, negocierile cu Performanţa Ighiu au picat tocmai din acest motiv, faptul că înţelegerea cu Galda este valabilă până în vara anului 2016”, a precizat Cătălin Ştef, care miercuri, în faza întâi a Cupei României, va apăra la Ighiu tocmai împotriva formaţiei ce l-a dorit încă de la începutul anului. „Este important faptul că vom conta în continuare pe serviciile lui Cătălin Ştef, un jucător de bază pentru noi”, a spus antrenorul Paul Ciucă (Industria Galda de Jos).
Industria Galda de Jos a demarat pregătirile cel mai repede în Alba, tocmai pe 1 iulie, pentru a se prezenta corespunzător la ora jocului cu Performanţa Ighiu, combatantă care astăzi va bifa primul antrenament estival.

Şi antrenorul Paul Ciucă continuă să foreze piaţa judeţeană pentru a găsi soluţii în privinţa jucătorilor Under 19, numele fiind păstrate secrete pentru a nu intra şi cursă şi alte echipe. Cert este şi faptul că şi trei jucători ce au activat în stagiunea trecută la Galda de Jos, Haiduc, Frenţiu şi D. Lupşan şi-au prelungit cu încă un an contractele cu formaţie ce abordează al doilea sezon în Liga a 3-a.

Seria jocurilor de verificare va fi deschisă sâmbătă, 11 iulie, la ora 18.00, pe teren propriu cu Viitorul Răhău (locul şapte în Seria a 3-a a Ligii a 5-a), alţi adversari al găldenilor în perioada de pregătire fiind ASU Poli Timişoara, Gaz Metan Mediaş şi CSM Rm. Vâlcea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea