Rămâi conectat

Curier Județean

Deschiderea oficială a Proiectului de parteneriat „Natura, prietena noastră”, la Grădiniţa cu Program Prelungi Nr.12 Alba Iulia – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Grădiniţa cu PP. NR.12 Alba Iulia, a avut loc deschiderea oficială a Proiectului de parteneriat „Natura, prietena noastră”.

Partenerii implicaţi în proiect sunt copiii Grădiniţei cu P.P. Nr.12, cordonaţi de cadrele didactice, părinţii copiilor şi Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii 1 Decembrie1918, prin intermediul Cercului Ştinţific Studenţesc Ingineria Mediului şi Cercului de Topografie şi Cadastru Student Cod, reprezentată de către Decan prof. univ. Dr. Maria Popa şi cordonatori studenţi, lect. univ. dr. Mihai Corcheş şi conf. univ. dr Simona Varvara.

Scopul proiectului  este de a stimula curiozitatea copiilor pentru explorarea mediului, dezvoltarea capacităţii de cunoaştere şi înţelegere a acestuia, formarea unei atitudini pozitive şi responsabile faţă de natură.

Studeţii din cadrul Cercului de Ingineria Mediului au venit cu surprize pentru copii: ecuasone cu natura, super- eroul Natură, prinţesa Natura , care au reuşit să le capteze atenţia copiilor pe tot parcursul activităţii.

Studenţii au prezentat un filmuleţ  sugestiv despre factorii care poluează natura.

La final, grupele mari au prezentat un mini spectacol cu tema”Toamna aurie”, după care toţi copiii au făcut cunoştinţă cu musafirii şi au primit sfaturi de la aceştia, referitoare la grija faţă de natură.

[nggallery id=2552]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | AVARIE multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș: Aproximativ 600 de utilizatori realimentați cu ajutorul unui generator electric al ISU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AVARIE multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș: Aproximativ 600 de utilizatori realimentați cu ajutorul unui generator electric al ISU Alba O avarie multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș a afectat marți, 2 iulie 2024, mai multe zone din municipiu. Aproximativ 600 de utilizatori au fost  realimentați cu ajutorul unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea