Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul PSD, Ioan Dîrzu: Victor Ponta a mers în America să atragă investiţii nu să bârfească locatarul de la Cotroceni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre vizita premierului Victor Ponta în America spunând că ceea ce a făcut primul ministru a fost de bun augur imaginii României, pentru că s-a dus să atragă investiţii nu  „să bârfească locatarul de la Cotroceni”.

În urma vizitei din America, Victor Ponta a venit cu anumite concluzii în legătură cu exploatarea gazelor de şist. Acolo această industrie este foarte bine dezvoltată şi creează multe locuri de muncă. Exploatarea gazelor de şist trebuie făcută cu respectarea condiţiilor de mediu”, a spus deputatul Dîrzu, joi, la conferinţa de presă.

Liderul PSD din Alba a mai declarat că imaginea României în exterior este una mult mai bună de când Ponta este premier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Zeci de tineri cu rezultate deosebite din Alba, premiați de europarlamentarul Victor Negrescu: ”Au devenit ambasadori de excepție ai județului și chiar ai României în cadrul competițiilor internaționale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zeci de tineri cu rezultate deosebite din Alba, premiați de europarlamentarul Victor Negrescu: ”Au devenit ambasadori de excepție ai județului și chiar ai României în cadrul competițiilor internaționale” România și județul Alba au tineri de excepție. Am fost onorat să premiez zeci de tineri cu rezultate deosebite din județul nostru. De la sport la geografie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea