Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman: Jos labele de pe procurorul general Augustin Lazar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

M-am născut și trăiesc in Alba Iulia, un orășel liniștit și cochet. Aici, aproape toată lumea se cunoaște cu toată lumea. Oamenii sunt simpli și politicosi.

Își dau buna ziua, se știu cu bune cu rele. Nu sunt prieten cu Augustin Lazar, dar îl cunosc pe omul, profesorul și procurorul Augustin Lazar. Nu am auzit pe nimeni sa spună o vorba, măcar o vorba urâta despre acest om. E OM cu majuscule, un profesor iubit de studenți și spun oamenii din domeniu, un procuror integru și competent, care aplica legea indiferent de nume sau de opțiuni politice.

Așa se face ca este incomod pentru cei certați cu legea și apreciat de oamenii simpli. Îmi pare rău ca trebuie sa treacă prin mizeriile lui Dragnea, făcute cu mâna unui individ ca Tudorel Toader, care s-a vândut Satanei PSD-ALDE! Atacul ministrului Toader la adresa procurorului general are o singura ținta: împiedicarea anchetei atrocităților din 10 august, când romanii pașnici, cu brațele ridicate, au fost bătuți cu bestialitate de jandarmi. A fost ziua in care guvernul Dragnea și-a bătut și gazat propriul popor.

Nimic in toate aceste zile despre pesta porcina care a decimat 150.000 de porci din ferme și curțile oamenilor. Și despre cele alte sute de mii de porci pregătiți sa fie sacrificați, despre distrugerea industriei cărnii de o guvernare incompetenta. Nimic despre scumpirile la gaz cu 25 la suta și curent electric cu 35 la suta. Nimic despre scumpirea alimentelor de baza cu 25 la suta. Nimic, despre cele 20 de miliarde de euro împrumutate de acest guvern iresponsabil care îndatorează generațiile viitoare!

In general, nimic despre oameni și problemele lor din partea unor guvernanți, a căror singura grija este sa modifice legile, astfel încât Dragnea și acoliții lui sa scape de pușcărie! De ce le este frica nu vor scăpa!

Florin Roman

Deputat PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea