Deputatul PNL de Alba, Florin Roman anunță că va intra în greva foamei în fața biroului președintelui Camerei Deputaților

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a declarat marți că va intra în greva foamei în fața biroului președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în semn de protest față de „lipsa de reacție” a Guvernului în ceea ce privește finanțarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia.

„Am depus o informare în data de 1 septembrie către Biroul permanent al Camerei Deputaților, către Secretariatul general, prin care anunț că începând cu data de 18 ora 9,00 voi intra în greva foamei în Parlamentul României în semn de protest față de lipsa de reacție a acestui Guvern antiromânesc în ceea ce privește finanțarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Voi protesta în fața biroului domnului Liviu Dragnea pentru că dânsul este de fapt cel care conduce și Guvernul și Parlamentul. Avem o lege a Centenarului și o lege a Monumentului Unirii care așteaptă la vot final în Camera Deputaților, pe care vremelnic o păstorește domnul Liviu Dragnea. Deci totul depinde de voința politică a domnului Dragnea dacă aceste monument se face sau nu”, a spus Roman la Parlament.

INFORMARE COVID-19

El a afirmat că nu a primit până în prezent niciun răspuns la solicitarea sa de la niciun for de decizie.

„(…) Nu am primit încă niciun răspuns. Înțeleg că astăzi va fi discutată această solicitare. Indiferent de răspuns, dacă luni la ora 9,00 nu avem o finanțare pentru Monumentul Unirii voi începe acest protest pe care l-am anunțat încă din luna mai. Am epuizat de atunci toate căile de dialog cu reprezentanții Guvernului, cu Secretarul general al Guvernului, cu ministrul Culturii, cu fostul prim-ministru Grindeanu. Ne-a dat asigurări, există declarații publice, inclusiv a domnului Romașcanu, că acest monument va fi finanțat. Nu se întâmplă absolut nimic”, a declarat deputatul.

El a spus că va protesta în fața biroului președintelui Camerei Deputaților stând pe un scaun, atât cât îi va permite starea de sănătate.

„Nu voi sta cu cortul, că înțeleg că nu îmi vor da voie să îl pun și nici nu vreau să pun Parlamentul într-o situație stânjenitoare. Voi protesta civilizat stând pe un scaun în fața biroului domnului Dragnea cât starea de sănătate îmi va permite, asta este, ce să facem?”, a mai spus parlamentarul liberal.

Roman a afirmat că nu a reușit să discute cu Liviu Dragnea în legătură cu acest subiect.

„Cu domnul Dragnea din păcate nu am reușit să vorbesc pe aceste subiect. Am avut o discuție și mi-a spus că vom discuta, de atunci acest lucru nu s-a mai materializat. Nu am niciun fel de speranțe de la domnul Dragnea”, a mai susținut Florin Roman.

Sursa: agerpres.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

titirca inima rea 12 septembrie 2017 at 23:23

Monumentul unirii ne mai trebuia, ca in rest le aveam pe toate: spitale dotate cu aparatura de ultima generatie, scoli moderne, autostrazi; apropos, cand tovarasul tau de partid theodor atanasiu a lasat Cugirul fara iesire la autostrada, n-ai mai facut greva foamei! politrucule!!

cu placinte 13 septembrie 2017 at 8:26

Nu ti-ar strica sa faci cateva zile greva foamei sa mai dai jos din kg ca te-ai” implinit” de cand esti deputat

,, 13 septembrie 2017 at 8:39

Daca sunteti asa patrioti, de ce nu donati din averea voastra? Dar sunteti patriHoti.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...