Ziarul Unirea

Deputatul Mihai Tudose, la Alba Iulia: Când de subvenția la vacă se ocupă un bou, nu mai vine

Vicepreședintele PSD, deputatul Mihai Tudose, a declarat joi, la Alba Iulia, că atunci când ”de subvenția la vacă se ocupă un bou, nu mai vine”, specificând, apoi, că în acest caz boul este APIA, Ministerul Agriculturii și Guvernul.

Mihai Tudose Dirzu Potor01”Am umblat în tot județul (n.a. Alba), toată lumea acuză, domnule, subvenția la lapte, subvenția la vacă. Pe vremea Guvernării PSD venea subvenția între șase luni și o lună înainte de termen. Acum, nu a mai prea venit deloc. Iertați-mi, dar îmi asum ceea ce spun, dom-le, când de subvenția la vacă se ocupă un bou, nu mai vine. Poate și boii sunt misogini și nu vor să fie vacile fericite”, a spus Mihai Tudose, care a susținut o conferință de presă la sediul PSD Alba Iulia.

ELIT

Fiind întrebat cine este boul în cazul de față, Tudose a răspuns ”cei de acolo, identificați dumneavoastră”, după care a completat spunând că este vorba ”APIA, Ministerul Agriculturii, Guvernul, e o structură piramidală. Nu se poate așa ceva. Păi dacă vine subvenția pentru irigații a doua zi după ce s-a uscat planta, domnule, nu ne mai trebuie”.

Prezent la aceeași conferință de presă, liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a afirmat că ”domnul ministru (n.a. fost ministru al Economiei) spune de lapte”, dar ”e vorba de întreaga subvenție APIA și pe suprafață și pe cap de animal. Nimic!”, a completat Dîrzu.

Chestionat dacă opinează că subvențiile nu vor mai veni deloc, Tudose a răspuns că ”dacă îți dă rețeta și medicamentul după ce ți-a completat certificatul de deces, e în regulă. Ai avut și medicația, da! Dar nu ți-a mai folosit”, dorind să atragă atenția că dacă vor fi acordate prea târziu va fi fără folos.

Deputatul Mihai Tudose a adăugat că miniștrii din guvernul Cioloș au preluat ”guvernarea ca tehnocrați” după ce au trăit în ”castele de sticlă sau pe asfalt, în Bruxelles, în Paris” și nu înțeleg foarte bine că ”laptele acela din cutie vine totuși de la un animal, nu de la o mașinărie” și are niște necesități.

Tudose a amintit, apoi, că luni, în Camera Deputaților, se va dezbate moțiunea simplă  împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, depusă la Biroul Permanent de PSD şi ALDE, urmând ca votul final să fie dat marţi.

Vicepreședintele PSD a adăugat că premierul Cioloș îi ”excită” să facă și alte moțiuni, comparându-i pe miniștri cu niște ”figuri de plastilină”.

”Domnul prim-ministru și cred că și domnul președinte ne cam excită să facem noi moțiuni ca să rezolvăm noi problemele, fiindu-le jenă să spună că oamenii cu care au venit ei pe post de batman, superman, Catwoman și așa mai departe sunt, de fapt, niște figuri de plastilină… Ca să nu îi dea ei jos și atunci, știți, acesta a fost jocul. Bă, l-ai pus tu, nu era el farul luminos care lumina agricultura, care lumina sănătatea, care luminau fondurile europene. Vrei să vi dăm noi jos? Asumă-ți și ieși tu la televizor și spune, bă, acesta de l-am pus, am greșit, e un prost”, a conchis Tudose.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă| Flaviu Serdiuc, noul președinte al filialei Cugir a USR

Ca urmare a fuziunii dintre USR și PLUS, la Cugir a avut loc recent, Adunarea general de alegeri în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Consilierii județeni PSD Alba: Eșec la licitația CJ Alba privind transportul public de persoane. Soluția propusă de PSD

Conducerea Consiliului Județean Alba înregistrează un prim eșec la licitația privind transportul public de persoane prin curse regulate, după ce… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Senatorul Sorin Ioan Bumb: Patrimoniul de la Roșia Montană trebuie să fie protejat, permițând dezvoltarea economică a zonei

Recent, s-a desfășurat la Senat o nouă ședință a Comisiei parlamentare pentru relația cu UNESCO, dedicată analizării dosarelor României aflate… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Radu Tuhuț: PSD a pregătit și va promova un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii

Partidul Social Democrat a pregătit și va promova un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii, în contextul în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Senatul a aprobat acordul cu SUA pentru modernizarea centralei nucleare de la Cernavodă

Ședința Senatului de ieri, 22 iunie, constituie un moment istoric pentru siguranța energetică a României și pentru viitorul energiei nucleare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

5 Comentarii

Cand de sanatatea bolnavilor din spitale 12 mai 2016 at 14:58

se ocupa un bou psd-ist, afacerile mergeau struna, dar sanatatea nu mai venea. Doar moartea…Cand de investitii se ocupa un bou mincinos(adica Ponta care le taia pe toate), locurile de munca nu mai veneau… Cand de autostrazi se ocupa Ioan Rus care a facut curve si golani nevestele si copiii romanilor plecati la munca in afara, drumurile au devenit”plutitoare” si finalizarea lor nu mai venea. Cand psd-istii au pus sa voteze si mortii, Dragnea condamnatul a venit in sfarsit seful partidului de penali.

Cum reusesti 12 mai 2016 at 19:25

… sa debiezi tampeniile astea ba nene ?
De sanatate se ocupa medicul, nu un partid anume. Da’ spitalele cine le-a inchis, tot Psd-ul ? Nu cumva base si PDL ? Da’ pe romani cine i-a facut gaozari, puturosi, tiganca imputita, timpiti scosi de invatamantul romanesc, etc., tot Ioan Rus ? Nu cumva tot base ? De asemenea limbaj nu v-a fost jena ? Da’ pensiile si salariile cine le-a taiat, tot PSD ? Nu cumva base si pDL ? Da’ voteaza-ti ba Pedeleu tau daca-ti place mai mult, ce tot repeti acelasi text in prostie, ca un papagal. nu te-ai saturat ?

Omul de la Cupru 12 mai 2016 at 18:19

Cu asemenea limbaj…ma mir ca nu te-au inchis…pentru atentat la limba romana!!…auzi …halal ministru…

ilie de la uzina 12 mai 2016 at 18:48

recunosc ca nu stiu cine e acest jena de domn.
penibil discurs.
astia vin in ardeal cu ciornele de la teleorman sau vaslui.
aici nu tine domniilor.
ps: nu trebuia sa comentez pe forum la acest articol.acum o sa apara ca a avut trafic.vad ca postacii pesedisti au ramas someri.

Raspunsu` zilei 12 mai 2016 at 19:56

Importanta era subventia ! Cum aceasta n-a sosit si nici nu prea sunt semne ca ar sosi , pt cei care ar fi primit banii nu are importanta cum se numeste individu` (a) de la APIA care nu si-a facut treaba . Il putem denumi si …bou ! Ori…vaca ?

Comentariile sunt oprite