Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul Ioan Dîrzu: Aș vrea să îmi răspundă Klaus Iohanis, reforma în PNL se face cu edilul de la Alba Iulia?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 22 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu a ironizat modul în care PNL încearcă să îi convingă pe alegători cu privire la reformarea partidului, cu privire la candidații noi și curați cu care se vor prezenta la alegeri, în condițiile în care la Alba Iulia candidează Mircea Hava.

 

Ioan Dirzu01“L-am avut oaspete în Parlament pe președintele României, Klaus Iohannis, care ne-a spus că se reformează clasa politică, oferind spre exempu criteriile de integritate pe care PNl-ul le-ar fi stabilit în selectarea candidațiilor pentru alegerile de anul viitor, că viitorii candidați ai PDL-PNl vor fi curați.

Aș vrea să îmi răspunde domnul Iohanis a la întrebarea asta! Reforma în PNL se face cu edilul de la Alba Iulia? El este stindardul de curățenie al partidului?”, a declarat deputatul Ioan Dîrzu.

 

De asemenea, președintele PSD Alba s-a arătat neîncrezător și cu privire la alte criterii asumate public de PNL, precum impunerea pe listele de candidați cu șanse a femeilor, în procent de 30 la sută, dar și cu privire la unele măsuri privind trasnparența în administrația publică locală, precum înregistrarea și postarea pe site-ul primăriei a ședințelor de consiliu local.

 

„Refiritor la măsurile PNL-ului cu privire la administrația locală, respectiv înregistrarea și postarea pe site-ul primăriei a ședințelor de consiliu local, mă întreb dacă va fi de acord Mircea Hava. Eu cre că nu! Ar fi însă o măsură utilă și necesară la Alba Iulia, ca să poată vedea cetățeanul cum se votează în consiliul local, unde numai de transparență nu este vorba. Sper, ca încă de la prima ședință a CL Alba Iulia din 2016 să vedem această măsură pusă în aplicare”, a mai spus Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba. (BP)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea