Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deputatul de Alba, Cornel Comșa, atacă rezoluția ANI in instanță: Este probabil o comandă politică!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cornel ComsaDeputatul PP-DD de Alba, Cornel Comșa, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), alături de alți 31 de parlamentari.

Albaiulianul a deţinut, potrivit ANI, simultan funcţia de deputat şi calitatea de administrator la două societăţi comerciale. Lista cu parlamentarii incompatibili a fost făcută publică ieri, 12 martie.

Comșa Cornel George  “se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de administrator la S.C. DA EASY WAY S.R.L. și S.C. BIZ’ ROUND THE CLOCK S.R.L.”, se arată în rezoluția ANI.

Legat de această situație, deputatul PP-DD de Alba a explicat în exclusivitate pentru ziarul “Unirea” că a pus la dispoziția ANI documentele care atestă buna sa credință dar și ieșirea din starea de incompatibilitate încă din anul 2012. Comșa se declară neplăcut surprins de faptul că inspectorul de integritate nu a luat în considerare acele documente și ia serios în considerare varianta unei comezi politice. În aceste condiții parlamentarul susține că va ataca în Justiție rezoluția ANI, iar pentru că a fost nevoit să afle din presă despre această incompatibilitate ar putea da în judecată ANI și pentru prejudiciul de imagine adus de către acest organism.

“Sunt la curent cu demersurile ANI, am prezentat documente care atestă atât buna mea credință cît si ieșirea din „incompatibilitate” incă de pe data de 27 decembrie 2012. Aceste dovezi le-am depus la sediul ANI încă de acum o lună. Dacă inspectorul de integritate a binevoit sa nu le ia in considerare, urmând probabil o comandă politică, eu voi proceda la atacarea rezoluției ANI in instanță.

Bizar este faptul ca nu mi-a fost adusă la cunoștiință aceasta rezoluție mie, ca subiect, inainte de a fi facută publică. Voi ataca probabil ANI si pentru atingere adusă imaginii mele publice, dar asta voi decide impreună cu avocații mei saptămâna viitoare”, a declarat deputatul Corneal Comșa pentru ziarul Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE Daniel Fonoage, Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a câștigat definitiv procesul cu FSIE. Ieri, 18 aprilie, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat soluția definitivă în procesul penal intentat de prof. Petru Damo, președintele Federației Sindicatelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea