Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul de Alba Călin Potor pus absent nemotivat și sancționat cu 1% din indemnizaţia lunară de parlamentar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD de Alba, Călin Potor, este unul dintre cei 18 deputaţi sancţionaţi cu 1% din indemnizaţia lunară brută pentru fiecare zi de absenţă în perioda iulie-septembrie 2015, potrivit unei decizii a Biroului permanent al Camerei Deputaților.

 

„Un număr de 18 deputaţi au absenţe între una şi 21 de zile. Biroul permanent a hotărât reţinerea a 1% din indemnizaţie pe zi pentru toate persoanele în cauză care nu şi-au motivat absenţele”, a declarat, luni, pentru Agerpres, secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici, la finalul Biroului permanent.

 

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUIPotrivit unei situaţii a Camerei Deputaţilor, cele mai multe absenţe nemotivate le-au înregistrat Sebastian Ghiţă (PSD) – 21, Cătălina Ştefănescu (PSD) – şapte, Ioan Mihăilă PSD (membru UNPR) – şase, Ovidiu Dumitru (PNL) şi Cristian Rizea (PSD)

 

Pe ultimul loc, potrivit sursei citate, se află, deputaţii Remus Cernea, Potor Călin (PSD) şi Ţigăeru Roşca Laurenţiu (PSD, membru UNPR), care au înregistrat câte o absenţă.

(B.P.)

sursa: Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea