Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul Cornel Comșa: Dorin Șerdean este primarul de facto în Alba Iulia, pentru că Hava nu stă deloc pe la primărie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Cornel Comșa, președinte al organizației PP-DD Alba, a declarat ieri într-o conferință de presă organizată la Hotel Medieval din Alba Iulia, la care a participat și conducerea națională a Partidului Poporului Dan Diaconescu, faptul că viceprimarul PPDD-ist Dorin Șerdean ar fi primarul de facto al municipiului Alba Iulia, pentru că Mircea Hava nu stă deloc pe la primărie, iar ceilalți, care ar trebui să se ocupe de treburile obștei, se ocupă cu firmele de casă ale PDL-ului.

Cornel Comșa: Este primarul de facto al municipiului Alba Iulia, pentru că primarul Mircea Hava nu stă deloc pe la primărie, iar ceilalți se ocupă cu firmele de ogradă. Dar Dorin Șerdean e tânăr, va putea deveni primar în 2016.”

Afirmațiile lui Comșa vin în contextul în care organizația de partid pe care o conduce se află într-o alianță cu PDL-ul la nivelul Consiliului Local Alba Iulia, în urma căreia l-au impus în funcția de viceprimar pe Dorin Șerdean.

Cu toate acestea, deputatul PPDD de Alba îi acuză pe Mircea Hava, liderul PDL Alba și pe Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba și co-președinte al USL Alba, numindu-i cuplul “Hava-Atanasiu”, că de 22 de ani, cei doi conduc judeţul înspre faliment.

Potrivit tânărului deputat, Teodor Atanasiu ar conduce PNL Alba, iar Mircea Hava celelalte partide din județ, în afară, bineînțeles de PPDD. Vorbind de “celelalte partide” Cornel Comșa se referă în special la PSD Alba, tocmai organizația pe care PPDD-ul o curtează acum pentru  o “posibilă cooperare”. O cooperare care ar putea schimba actuala configurație de putere la Consiliul Județean Alba. O cooperare care le-ar putea aduce celor două partide mai multe funcții, cea mai vizată fiind poziția de vicepreședinte al CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea