// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Deputat PSD Ioan Dîrzu: ”Moțiunea de cenzură – un act de iresponsabilitate al opoziției”

S-a creat deja o tradiție ca în fiecare sesiune parlamentară să avem o moțiune de cenzură a PNL. În fiecare sesiune parlamentară asistăm la un circ ieftin regizat de 2-3 deputați mai agitați ai PNL , care întrețin o atmosferă cu mult sub solemnitatea și demnitatea instituției Parlamentului.

Aici nu e vorba despre căderea sau nu a unui guvern PSD – ALDE, ci despre modul în care opoziția se decredibilizează cu fiecare nouă moțiune de cenzură.

O moțiune de cenzură presupune asumarea guvernării, propunerea unui program de guvernare și a unei liste cu noii membrii ai Cabinetului. O moțiune de cenzură presupune să le prezinți românilor ce obiective ai pe termen mediu și lung în guvernarea ta. O moțiune de cenzură înseamnă nu să jignești colegii parlamentari și coaliția de guvernare, ci să propui soluții pentru mai bine, pentru viitor. Nimic din toate acestea nu vedem la PNL, nimic în afară de ura nemărginită față de PSD și presiunile baronilor PDL de a pune mâna pe guvernare cu orice preț.

Niciun om normal nu ar lăsa țara în mâna unui partid care nu știe ce vrea de la națiune și popor, a unui partid măcinat de luptele interne pentru putere, a unui partid fără doctrină, valori, principii, care are doar cultul banilor moștenit și spiritului de gașcă de la Traian Băsescu. Venirea PNL la guvernare ar fi periculoasă ș sub aspectul luptei pentru ministere între vechii și noii liberali. Ar fi un guvern instabil, cu multe remanieri, multe conflicte interne, o variantă 3.0, dar mai proastă a vechilor guverne PDL-iste CDR, respectiv alianța D.A.

PSD are datoria morală și istorică să păstreze guvernarea, Programul de guvernare și măsurile de protecție și asistență socială pentru români. De fiecare dată când dreapta a venit la guvernare au fost tăieri de salarii și pensii, disponibilizări, foamete, servicii publice închise, ministere decimate, promovarea elitismului în detrimentul persecutării maselor. Asta înseamnă PNL-PDL, dezastru social și politic la nivelul întregii țări.

PSD nu este un partid perfect, cum nu există un partid perfect nicăieri în lume, dar este singurul partid care poate să susțină bine și mult o guvernare serioasă pentru români. Pentru România, PNL nu este o alternativă la mai bine, ci la dezastru.

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la Deputat PSD Ioan Dîrzu: ”Moțiunea de cenzură – un act de iresponsabilitate al opoziției”

 1. Un act democratic 27.06.2018 la 12:25

  Motiunile opozitiei sunt firesti intr-o democraqtie. Mai putin pt Dirzu. Ne-am fi asteptat ca Dirzu sa intervina pe langa guvern pt ajutorarea sinistratilor din localitatile afectate de vremea din zilele trecute. Dar Dirzu ramane doar o trompeta a infractorului Dragnea, platit cu 200 de milioane pe luna din banii nostri.

 2. Relu 27.06.2018 la 15:43

  Vor și cei de la PNL să se remarce prin ceva inainte de vacanta parlamentara sa nu zica lumea ca a mai trecut un an si nu au facut nimic, sa le fie rusine?

 3. Cetateanul 27.06.2018 la 16:04

  Tradatorii de tara Iohanis-Kovesi-Lazar-Dumitrel si gasca PNL Alba sustinuti de vanzatorii din U S R nu stiu altceva decat sa batjocoreasca romania si pe romani.
  De ziua lui Avram Iancu s-a auzit ceva ?

  • @Cetateanul 27.06.2018 la 17:22

   De ziua lui Avram Iancu s-a auzit ceva? Nu, pt ca Dragnea le cerea scuze puscariasilor ca n-a reusit sa-i elibereze pe toti. Batjocorirea romanilor continua sub guvernarea catastrofala a analfabetilor si penalilor.

 4. Albaiulian 27.06.2018 la 19:26

  Pentru el politica a fost un mod de avansare in cariera.ce democratie ce opozitie ce justitie