Rămâi conectat

Politică Administrație

Demersuri pentru înființarea Centrului Multifuncțional de Sănătate din Ocna Mureș – se contractează serviciul de proiectare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

sedinta cl ocna muresConsilierii locali din Ocna Mureș vor dezbate și aproba, în ședința de joi, proiectul de hotărâre privind achiziţia publică ”Proiectare Centru Multifuncţional de Sănătate”, prin care se va contracta serviciul de proiectare tehnică pentru construcţia de lucrări publice, sisteme de încălzire, instalaţii mecanice şi electrice pentru construcţii, cu o valoare estimată la 16.000 de lei (fără TVA).

Potrivit administrației locale ”achiziţia este necesară pentru reabilitarea clădirii Spitalului Orăşenesc Ocna Mureş (etajul I) şi a instalaţiilor de încălzire, sanitare, electrice, precum şi realizarea unor instalaţii semnalizare incendiu şi instalaţii alarmare cadre medicale în caz de urgenţă, în vederea înfiinţării unui Centru Multifuncţional de Sănătate în oraş”.

Conform referatului de necesitate, întocmit de Biroul Urbanism, clădirea nu este folosita din aprilie 2010 și de-a lungul timpului s-a degradat. În plus, nu este prevăzută cu semnalizare în caz de incendiu.

Pentru a se putea înființa o unitate multifuncţională trebuie făcute lucrări de arhitectură și reabilitate instalaţiile de încălzire, sanitare, electrice și de semnalizare la incendiu. Toate aceste lucrări se pot face pe baza unui proiect întocmit de un proiectant autorizat. Proiectul va conţine Deviz estimativ, Caietul de sarcini și Detalii de execuţie și va fi verificat de către verificatorii atestați MLPAT pentru fiecare competenta (arhitectură, instalații sanitare, electrice, termice, securitate la incendiu). Taxele de verificare a proiectului vor fi suportate de proiectant”, precizează ing. Nicolae Sanislav.

Atribuirea contractului se va face prin încredințare directă, criteriu fiind ”prețul cel mai scăzut”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea