Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Declarații de avere apărute ca ciupercile după… sesizare, pe site-ul Consiliului Județean Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inerția unor anumiți funcționari din Consiliul Județean Alba a fost zguduită din temelii în această dimineață, în urma unui articol publicat pe ziarulunirea.ro, privind declarațiile de avere (ne)depuse de consilierii județeni.

dec.avere Florin RomanDacă până la ora 11.46 o singură declarație din 2013, cea a președintelui CJ Alba Ion Dumitrel, era postată pe site-ul instituției, după circa o oră și câteva telefoane din partea celor care se știau ”în regulă”, alte două declarații de avere au apărut ca prin minune (ale vicepreședinților Florin Roman și Alin Cucui), plus un comentariu al unui ”prieten” pe forumul ziarului, care pretinde că nu are legătură cu CJ Alba și care ne admonesta că ne ”uităm aiurea”.

foto declflorin romanNe-am uitat forte bine domnule ”Cocos” (sau ”Cocoș) sau cum vreți să vă numiți dumneavoastră când ne certați pe forum, ca dovadă pozele alăturate care arată clar orele la care erau, și nu erau, publicate declarațiile. În plus, ceea ce am semnalat noi a fost confirmat și de vicepreședintele Florin Roman care a precizat că și-a depus declarația de avere în data de 11 iunie și nu știe de ce, la aproape o lună aceasta nu apare pe site. (Vicele Alin Cucui nu ne-a sunat, dar se pare ca a rezolvat problema direct cu ”persoanele abilitate să se ocupe” din instituție).

Vă mulțumim că citiți ziarulunirea.ro, vă felicităm pentru promptitudine și vă rugăm postați și declarația de avere a doamnei consilier județean Angelica Mocan, care ne-a declarat în urmă cu puțin timp că a depus documentul la CJ Alba în data de 14 iunie! (după cum se vede în imaginea alăturată, miercuri, 3 iulie a.c. niciun consilier județean nu avea publicată declarația de avere din anul 2013 pe site).

De asemenea, dacă dorim să vizualizăm declarațiile de avere ale ”aparatului propriu”, descoperim zeci de formulare goale (sau poate că și de data aceasta ”ne uităm aiurea”, deci vă rugăm să verificați!?).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea