Rămâi conectat

Politică Administrație

Declarație mai mult decât surprinzătoare a viceprimarului Șerdean. Migrează la ACL?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Viceprimarul Albei Iulia Dorin Șerdean pare a fi mai tentat să rămână la PPDD, decât să treacă la ACL profitând de OUG care permite migrația aleșilor locali timp de 45 de zile fără să-și piardă mandatul. Șerdean a avut discuții cu toate partidele mari, mai puțin PSD, ai căror lideri nu s-au arătat deocamdată interesați de un eventual transfer.  

Declarația viceprimarului PPDD este mai mult decât surprinzătoare deoarece Mircea Hava a afirmat înainte să opereze ordonanța că viceprimarii PSD și PPDD vor fi schimbați în localitățile în care ACL are majoritate. Dacă edilul se ține de cuvând migrația ar fi singura posibilitate ca Șerdean să rămână în funcție.

”În momentul acesta nu am luat decizia. Am fost contactat de mai multe partide politice. Singurul partid mare care nu m-a căutat este PSD. Am avut avut discuții preliminare cu toată lumea. Nu am luat nicio decizie, încă ordonanța este în vigoare”, a spus Dorin Șerdean.

Mircea Hava a precizat că Șerdean are porțile deschise, dacă vrea să migreze la ACL Alba.

PPDD-istul consideră că este dator celor care l-au trimis în Consiliul local, dar simte că partidul lui Diaconescu nu mai este la fel de puternic de când OTV nu mai are viață.

”Eu sunt dator celor care m-au votat și m-au trimis în Consiliul local Alba Iulia și mă simt dator față de ei. Când de pe platforma PPDD nu mai pot face prea multe, s-a pierdut controlul și la nivel central și la nivel local. Eu îi sunt dator, mi-a oferit șansa să candidez și m-a făcut să exist din punct de vedere politic. Eu manifest o datorie față de partidul acesta. Dacă ei nu răspund la doleanțele mele mi se pare normal să mă retrag, să merg în altă parte de unde pot să fac ceva. Nu am luat nicio decizie”, a mai spus Șerdean.

Viceprimarul are timp de gândire până la jumătatea lunii octombrie, conform Ordonanței Guvernului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea