Declarație mai mult decât surprinzătoare a viceprimarului Șerdean. Migrează la ACL?

Viceprimarul Albei Iulia Dorin Șerdean pare a fi mai tentat să rămână la PPDD, decât să treacă la ACL profitând de OUG care permite migrația aleșilor locali timp de 45 de zile fără să-și piardă mandatul. Șerdean a avut discuții cu toate partidele mari, mai puțin PSD, ai căror lideri nu s-au arătat deocamdată interesați de un eventual transfer.  

Declarația viceprimarului PPDD este mai mult decât surprinzătoare deoarece Mircea Hava a afirmat înainte să opereze ordonanța că viceprimarii PSD și PPDD vor fi schimbați în localitățile în care ACL are majoritate. Dacă edilul se ține de cuvând migrația ar fi singura posibilitate ca Șerdean să rămână în funcție.

ELIT

”În momentul acesta nu am luat decizia. Am fost contactat de mai multe partide politice. Singurul partid mare care nu m-a căutat este PSD. Am avut avut discuții preliminare cu toată lumea. Nu am luat nicio decizie, încă ordonanța este în vigoare”, a spus Dorin Șerdean.

Mircea Hava a precizat că Șerdean are porțile deschise, dacă vrea să migreze la ACL Alba.

PPDD-istul consideră că este dator celor care l-au trimis în Consiliul local, dar simte că partidul lui Diaconescu nu mai este la fel de puternic de când OTV nu mai are viață.

ADEZIUNE PLUS

”Eu sunt dator celor care m-au votat și m-au trimis în Consiliul local Alba Iulia și mă simt dator față de ei. Când de pe platforma PPDD nu mai pot face prea multe, s-a pierdut controlul și la nivel central și la nivel local. Eu îi sunt dator, mi-a oferit șansa să candidez și m-a făcut să exist din punct de vedere politic. Eu manifest o datorie față de partidul acesta. Dacă ei nu răspund la doleanțele mele mi se pare normal să mă retrag, să merg în altă parte de unde pot să fac ceva. Nu am luat nicio decizie”, a mai spus Șerdean.

Viceprimarul are timp de gândire până la jumătatea lunii octombrie, conform Ordonanței Guvernului.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Gabriel Pleșa:,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului”

Gabriel Pleșa: ,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului” Am încredere… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

3 Comentarii

Colegul de partid 29 septembrie 2014 at 18:05

Dorine , ia-ma si pe mine cu tine te rog .
marrincass

PPDD-ist inrait 29 septembrie 2014 at 19:08

Mai fratilor PPDD-isti,nu mai tradati partidul ce v-a scos la lumina politica si pe DD,iar daca va schimbati suta la suta viata voastra politica se termina in curand…..Faceti ce puteti ca sa functioneze OTV 24 ORE / zi,altlel dispare rapid si PPDD !

pilu 29 septembrie 2014 at 23:56

Te-ai cam indulcit baietica,si este greu sa fi vertical daca nu ai asta in gena. De nu era DD cine te baga in seama ? Mai gandeste-te, sa nu faci o prostie.

Comentariile sunt oprite