Rămâi conectat

Curier Județean

De seara până dimineața, la coadă în fața Primăriei Alba Iulia, pentru un loc de parcare. Șoferii fac nopți albe de câteva zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În aceste zile, când se împart locurile de parcare în cartierele din municipiul Alba Iulia, șoferii așteaptă de seara până dimineața, deoarece procedura de distribuire e ”primul venit, primul servit”.

Marți seara, zeci de peroane, vecini într-un cartier, așteaptă dimineața pentru a prinde locul mult dorit.

Astfel, internauții ironizează pe Facebook demersurile Primăriei Alba Iulia, care vizează să devină primul Smart City din țară, deoarece nu are o procedură de distribuire mai performantă.

”E ora 22:00, iar în fața Primăriei Alba Iulia un grup de câteva zeci bune de oameni stau la rând pentru a fi primii și a prinde un loc bun, mâine dimineață, când începe distribuirea locurilor de parcare într-un cartier din oraș. Procedura de distribuire spune că primul venit e primul servit. Știu că unii dintre ei stau chiar de mai multe zile. România, UE, 2017.

Într-o societate ideală, toată procedura aceasta s-ar fi desfășurat online. Știți cum e sentimentul ăla când vrei să faci ceva ca să ajuți la rezolvarea unei probleme și nu poți? Te simți legat de mâini. Așa-s eu acum. Și nu doar eu!

Are cineva idee cum i-am putea ajuta pe oamenii de la rând?” #smartcity #albaiulia”, a scris, marți seara, un tânăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea