De seara până dimineața, la coadă în fața Primăriei Alba Iulia, pentru un loc de parcare. Șoferii fac nopți albe de câteva zile

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În aceste zile, când se împart locurile de parcare în cartierele din municipiul Alba Iulia, șoferii așteaptă de seara până dimineața, deoarece procedura de distribuire e ”primul venit, primul servit”.

Marți seara, zeci de peroane, vecini într-un cartier, așteaptă dimineața pentru a prinde locul mult dorit.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, internauții ironizează pe Facebook demersurile Primăriei Alba Iulia, care vizează să devină primul Smart City din țară, deoarece nu are o procedură de distribuire mai performantă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”E ora 22:00, iar în fața Primăriei Alba Iulia un grup de câteva zeci bune de oameni stau la rând pentru a fi primii și a prinde un loc bun, mâine dimineață, când începe distribuirea locurilor de parcare într-un cartier din oraș. Procedura de distribuire spune că primul venit e primul servit. Știu că unii dintre ei stau chiar de mai multe zile. România, UE, 2017.

Într-o societate ideală, toată procedura aceasta s-ar fi desfășurat online. Știți cum e sentimentul ăla când vrei să faci ceva ca să ajuți la rezolvarea unei probleme și nu poți? Te simți legat de mâini. Așa-s eu acum. Și nu doar eu!

Are cineva idee cum i-am putea ajuta pe oamenii de la rând?” #smartcity #albaiulia”, a scris, marți seara, un tânăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

C 25 aprilie 2017 at 23:24

Sigur, trebuie doar ca oamenii din primarie, care se ocupa cu parcarile, sa faca o lista. Astfel ar sti ziua cand le vine randul. Sau ar putea vorbi cu departamentu info de la ei, sa le faca o sectiune pentru rezervari pe site-ul primariei, ca la cinema, sa stie intre orele care sa fie acolo omu. Simplu. Numa sa vrei…

A.D. 26 aprilie 2017 at 8:13

Oamenii nu stau la coada sa prinda un loc de parcare. Ei stau sa prinda un loc in fata scarii sau sub geam sau cat mai aproape:) Ce nu stiu ei saracii e ca locurile alea sunt ocupate deja de cei care au prieteni in primarie sau care lucreaza la ISU sau la garda:)

Comentariile sunt oprite