Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

De râsul lumii: Un tren a circulat din gara Bărăbanț până în Vințu de Jos fără o ușă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De râsul lumii: Un tren a circulat din gara Bărăbanț până în Vințu de Jos fără o ușă

În cursul zilei de marți, 8 august, în județul Alba a avut loc un incident extrem de neplăcut. Mai exact, un tren al CFR a circulat fără o ușă, din gara din Bărăbanț, până la gara din Vințu de Jos.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, nu a fost făcută nicio sesizare, iar polițiștii din cadrul deparatamentul Transporturi fac verificări.

Din fericire, din primele informații nu au fost înregistrate victime.

„Astăzi, 8 august 2023, la ieşire din staţia Bărăbanţ, un utilaj feroviar care se afla şi lucra la infrastructura feroviară a intrat în gabaritul de trecere agăţând şi smulgând uşa de acces a ultimului vagon din compunerea trenului IR 1836 Cluj Napoca – Bucureşti Nord, care circulă pe linia alăturată. Menţionăm că uşa de acces este culisantă cu acţionare digitală, iar deschiderea acesteia este posibilă numai pe timpul staţionării trenului”, se precizează într-un comunicat al CFR Călători, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, şeful de tren se află în vagonul în cauză şi asigură siguranţa pasagerilor pentru evitarea eventualelor probleme. Demersurile de constatare a incidentului s-au realizat în staţia Vinţu de Jos de unde trenul a plecat cu o întârziere de 79 de minute, urmând ca vagonul să fie înlocuit în staţia Simeria.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea