Rămâi conectat

Politică Administrație

De la 1 februarie 2014, șomerii din Alba Iulia ar putea călători gratuit cu autobuzele STP

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Alba Iulia din 24 ianuarie 2014 se află proiectul de hotărâre privind acordarea de gratuități la transportul public din municipiu pentru șomeri.

Dacă proiectul va fi aprobat de aleșii locali, toți șomerii cu domiciliul în Alba Iulia, înregistrați la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, ar putea să solicite începând cu data de 1 februarie 2014, carduri de mobilitate urbană pe baza cărora vor călători gratuit cu autobuzele STP.

Abonamentul tip card de mobilitate urbană va fi eliberat de către operatorul de transport (la chioșcurile de bilete) și va fi prelungit lunar atâta timp cât beneficiarul se prezintă cu carnetul de șomer (pentru șomerii indemnizați) sau cu adeverință emisă de AJOFM (pentru șomerii neindemnizați).

Odată cu acordarea gratuităților pentru șomeri, STP Alba Iulia va încasa de la bugetul local cu aproximativ 700.000 de lei mai mult față de anul trecut (când Consiliul Local a asigurat doar gratuitățile pentru pensionari). Astfel, veniturile din gratuități ale operatorului de transport local vor crește de la 1,3 milioane de lei (în 2013) la 2 milioane de lei în 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea