Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

De ce a fost respins proiectul „Meridian” de consilierii PDL?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul de hotărâre iniţiat de grupul de consilieri USL, referitor la preluarea reţelei de utilităţi şi extinderea reţelei de iluminat public de pe strada „Costache Negruzzi”, a fost respins ieri de grupul de consilieri locali ai PDL, care s-au abţinut de la vot, la recomandarea primarului Mircea Hava şi a viceprimarului Paul Voicu. După ce, timp de doi ani, PDL a refuzat soluţionarea problemelor semnalate, viceprimarul Paul Voicu a acuzat USL de politizarea subiectului, uitând probabil că şi consilierii PNL şi PSD sunt aleşi tot de cetăţeni şi au dreptul să propună proiecte de hotărâre. Este regretabil că doar pentru nişte jocuri politice mărunte, puterea locală pedepseşte un grup important de albaiulieni, care nu cer nimic altceva decât să fie trataţi ca orăşeni. Dovadă în acest sens este şi faptul că viceprimarul loan Bogăţan, care a votat „pentru” în comisia de specialitate, a anunţat înainte de vot că… îşi retrage votul exprimat „PENTRU”.
Aşa ceva se poate, dar nu în România ţară membră UE, ci probabil în Somalia. Apreciem faptul că după doi ani primarul le-a promis oamenilor că se va deplasa în zonă pentru discuţii cu ei. Măcar atât s-a putut obţine. Sper să o şi facă, şi nu degeaba! Vreau să le transmit cetăţenilor din acest cartier că, în cazul în care problema semnalată nu va fi rezolvată, o să aprobăm acest proiect de hotărâre în prima şedinţă după ce vom prelua puterea locală în Alba Iulia şi majoritatea în Consiliul Local. Votul de ieri arată foarte clar că aceşti consilieri PDL s-au îndepărtat de cetăţeni şi de problemele lor, fiind interesaţi doar să-şi împartă bucatele.

Călin POTOR
deputat PNL de Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea