Rămâi conectat

Actualitate

De astăzi, 6 puncte de lucru din AJOFM Alba au sisteme electronice de ordonare şi dirijare a beneficiarilor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţia Locală de Ocupare a Forței de Muncă Alba Iulia şi punctele de lucru din Blaj, Aiud, Baia de Arieş, Sebeş şi Cugir au fost dotate cu sisteme electronice de ordonare şi dirijare a beneficiarilor, în cadrul proiectului „SPO – Performanţă şi calitate în servicii”, un proiect finanţat de Fondul Social European.

Proiectul, implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj; Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba (Partener naţional 1); Fundaţia pentru Dezvoltare Socială şi Economică Zalău (Partener naţional 2); VECOM S.R.L. (Partener naţional 3) şi Fondazione Castellini (Italia) (Partener transnaţional 4), are prevăzută şi activitatea de îmbunătăţire a furnizării serviciului public de ocupare (SPO)  prin implementarea unui sistem electronic de ordonare şi dirijare a beneficiarilor.

Acest sistem îi permite beneficiarulului să colecteze biletul cu numărul de ordine din aparatul special montat la intrarea în agenţia locală sau punctul de lucru al AJOFM. Sistemul este flexibil şi permite alocarea numerelor de ordine la toate ghişeele/birourile ce intră în relaţii cu beneficiarii din interiorul aceleaşi clădiri.

Sistemul electronic de dirijare şi ordonare are ca rol prevenirea confuziei beneficiarului, ajutând orientarea acestuia în functie de serviciul solicitat. Cu ajutorul acestui sistem se micşorează timpii de aşteptare, se asigură distribuirea automată în mod egal a persoanelor, eliminându-se aglomerația din spaţiile de aşteptare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea