Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

De 1 Martie, CSM Unirea Alba Iulia, la Alba Mall | Premii și surprize pentru cei prezenți

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De 1 Martie, echipierii CSM Unirea Alba Iulia vor fi prezenți la Alba Mall. Vor fi premii și surprize pentru cei prezenți, în cadrul unui eveniment ce va debuta la ora 18.00 și va dura o oră și 30 de minute

De 1 martie, ziua Mărțișorului, reprezentanții CSM Unirea Alba Iulia se vor afla la Alba Mall, pentru un eveniment special. Acțiunea va debuta la ora 18.00, asta după ce, elevii lui Alexandru Pelici vor susține ultimul meci de verificare din perioada de pregătire, la Zlatna, pe Stadionul „Minaur”, cu SCM Zalău (liderul Seriei 10 din eșalonul terț).

Fotbaliștii echipei fanion a muncipiului reședință de județ vor împărți flori și mărțișoare, evenimentul derulându-se între orele 18.00 și 19.30. Sunt prevăzute și alte surprize dedicate fanilor prezenți, organizatorii oferind și premii. Sunt puse la bătaie 20 de vouchere la Joma, cu valoare de 200 de lei și valabilitate până în 31 martie 2024, premii care pot fi câștigate pe loc prin răspunsul corect la o întrebare despre echipa CSM Unirea Alba Iulia.

Fotbaliștii echipei noastre vor fi prezenți începând cu ora 18.00 și vor fi pentru o zi în cantonament la Alba Mall! Pe lângă mărțișoare și flori, jucătorii de la CSM Unirea Alba Iulia au pregătit și alte surprize pentru voi”, anunță clubul din Cetatea Marii Uniri, care în acest an aniversează Centenarul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea