// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

DD, propuneri senzaționale la întâlnirea cu Iohannis: Vot obligatoriu, 300 de parlamentari fără salariu și imunitate

Dan Diaconescu a afirmat că Partidul Poporului a propus, la întâlnirea cu Klaus Iohannis, ca votul să fie universal, valabil de la 16 ani, dar şi un Parlament cu 300 de aleşi care să nu mai aibă imunitate şi nici salariu.

dan-diaconescu-la-alba-iulia17”Trebuie ca acest vot obligatoriu să fie însoţit nu de amendă, pentru cei care nu se prezintă la vot, ci să fie însoţit de o răsplată pentru cei care votează, o scutire a impozitelor, mai mare decât cea din prezent, când se plătesc impozitele anticipat”, a adăugat Dan Diaconescu.

El a mai spus că votul ar trebui să se adreseze şi tinerilor de 16 ani, ţinând cont de gradul de maturitate al adolescenţilor români.

Klaus Iohannis a avut, miercuri, întâlniri cu toate partidele politice reprezentate în Parlament.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la DD, propuneri senzaționale la întâlnirea cu Iohannis: Vot obligatoriu, 300 de parlamentari fără salariu și imunitate

  1. Gainar 29.01.2015 la 12:41

    „Blaga și Gorghiu, după consultările cu președintele Iohannis: Susținem votul prin corespondență și reducerea numărului de parlamentari ”

    Veste foarte prosta, pentru „pacalicii Albei”, Putorina Sanedru, si Negrutz, vor fii trimesi la groapa de gunoi, a „politicii de mahala”, din Alba!