Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Daniela Deac: Comunitatea de la Valea Lungă vrea să scape de teroarea primarului pedelist!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cer sprijinul instituţiilor statului pentru a readuce liniştea cetăţenilor!

Actualul primar pedelist de la Valea Lungă, în loc să vină în faţa alegătorilor pentru a da socoteală cu privire la toate fărădelegile săvârşite de el, în timpul celor două mandate, a ales alte metode pentru a-şi face campanie electorală. Una dintre acestea este mita electorală direcţionată spre locuitorii satelor aparţinătoare comunei Valea Lungă. Spre aceste zone sunt trimise transporturi de piatră pentru drumuri, transporturi efectuate de maşinile unei firme cu al cărui administrator primarul pedelist a căzut de acord ca plata să se facă după data de 10 iunie 2012. Firma respectivă a mai executat lucrări în timpul mandatului primarului pedelist şi beneficiarul lucrărilor a fost Asociaţia Crescătorilor de Bovine Roxana, al cărui administrator este viceprimarul pedelist. Actualul primar a avut destul timp în mandatele sale pentru a transporta piatra pentru drumurile comunale! Nu i-au ajuns două mandate? De ce o face tocmai acum, în campania electorală? Dubioasă coincidenţă! Acelaşi primar pedelist ameninţă locuitorii comunei Valea Lungă, că dacă nu vor vota PDL, el oricum o să ajungă primar şi o să aibă „grijă” de ei. Dintre cei ameninţaţi îi amintesc pe Băcilă Vasile, Ciufudean Vasile, Boţan Ioan, Dulău Gheorghe şi alţii. Medicul din comuna Valea Lungă, Dulău Gheorghe, a fost ameninţat că o să fie dat afară din localitate, iar administratorii firmelor din Valea Lungă nu au voie să expună afişe ale contracandidaţilor primarului pedelist. Asta-i regula stabilită de edilul portocaliu şi cine-o încalcă o păţeşte, ameninţă şeful pedelist! Locuitorilor comunei Valea Lungă le este frică să stea de vorbă cu candidaţii altor partide, pur şi simplu sunt terorizaţi de acest om care foloseşte toate mijloacele pentru a-şi atinge scopul. După lansarea candidatului USL la Valea Lungă, majoritatea celor prezenţi acolo au fost certaţi de primar pentru că au luat parte la eveniment.
Dragi locuitori ai comunei, vă rog să nu vă lăsaţi intimidaţi de acţiunile disperate ale primarului! Aveţi încredere în USL, la Valea Lungă împreună vom scăpa de dictatură! Atmosfera în care trăiţi dumneavoastră acum e aceeaşi simţită de mine în urmă cu 2 ani. Eu nu m-am lăsat intimidată de ameninţările acestui om şi o să lupt în continuare PENTRU DUMNEAVOASTRĂ! Aveţi încredere în echipa USL şi nu vă pierdeţi speranţa că vom trăi mai bine!     Cer sprijinul instituţiilor statului, care trebuie să intervină pentru respectarea legii şi a drepturilor omului la Valea Lungă!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Votaţi Daniela DEAC, primar! Votaţi USL şi Teodor Atanasiu la Consiliul Judeţean Alba!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea