Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Dana Maria Bîldea, concurentă la Miss Boboc 2014 UAB: “Sunt aici ca să mă remarc, să mă autodepăşesc şi am nevoie de sprijinul vostru în ceea ce vreau să realizez”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul bobocilor 2014 la UAB41Fire creativă, sociabilă şi sensibilă, Dana Maria Bîldea participă la Balul Bobocilor 2014 la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Este studentă anul I la Facultatea e Istorie şi Filologie, secţia Limba şi Literatura Româna – Limba şi Literatura Engleză şi consideră că merită titlul de Miss Boboc deoarece deţine “atât frumuseţe exterioară, cât şi interioară”. Crede cu tărie în valorile personale şi este  convinsă ca talentul şi seriozitatea ei o vor propulsa cât mai sus. “Sunt aici ca să mă remarc, să mă autodepăşesc şi am nevoie de sprijinul vostru în ceea ce vreau să realizez”, spune Dana.

 Îi place foarte mult să glumească şi declară că  ambiţia a făcut-o să-şi fixeze nişte idei pentru viitor, să vrea să realizeze anumite lucruri.”Faptul că am intrat la Facultatea de Istorie şi Filologie, sectia Limba si Literatura Romana -Limba si Literatura Engleza, a însemnat pentru mine un prim pas în realizarea visurilor mele. Îmi doresc să merg mai departe, indiferent de obstacolele care îmi apar în cale”, a declarat tânăra.

Motto-ul după care Dana se ghidează în viaţă este „Toul sau nimic!”.

“Am  avut şansa să mă nasc într-o familie aleasă, de la care mi-am  însuşit bunul simţ, preţuirea valorilor autentice, dar şi dorinţa de a mă implica activ în comunitatea de care aparţin”, a mai spus Dana.

Dacă vă place Dana Maria Bîldea şi doriţi ca ea să câştige titlul de Miss Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Miss Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea