Rămâi conectat

Politică Administrație

Dan Simedru (PNL): Ochiul și timpanul lui Potor…și Legea Defăimării a lui Dragnea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Uitându-mă la fotografia d-lui Potor care însotește articolul în care domnia sa face din nou referiri la persoana mea, am constatat câteva mici schimbări de fizionomie: i s-au dilatat puțin ochii, i-au crescut putin urechile și obrajii sunt nițel mai groși. În articolul la care fac referire, Călin Potor spune că stă cu ochii pe mine, în precedentul spunea că știe când, cu cine și ce vorbesc la telefon la fel ca un informator de tristă amintire a cărui principală activitate era să-și supravegheze colegii. Fiind foarte harnic și foarte statornic unii din actualii colegi de partid ai d-lui Potor pot să-l recomande cu căldură serviciilor, pentru că se vede că are reale calități.

Eu vreau să discut serios despre momentul la care s-a referit dl. Potor și anume la abuzul PSD în privința normelor democratice, prin solicitarea de reluare a votului asupra unei legi care a fost respinsă fără dubiu în Camera Deputaților, mă refer la Legea Defăimării, alături de alte opt legi care au trecut la vot, printre care se află și cea referitoare la orașul Teiuș.

Acest episod arată pentru toată lumea că apucăturile comuniste ale PSD nu au dispărut și nu vor dispărea foarte curând, ele se perpetuează de la un lider la altul. Votul de respingere a Legii Dragnea a defăimării și cenzurii a fost valid, corect, fapt confirmat de expertiza tehnică solicitată de Biroului Permanent al Camerei Deputaților. NU a existat niciun element care să facă acel vot diferit de toate voturile date asupra legilor în istoria Parlamentului din 1990 până în prezent. Încălcarea regulamentelor și practicilor parlamentare, prin reluarea votului asupra Legii Dragnea si a celorlalte legi votate in ziua de 17 feb.2016, deschide calea unor noi abuzuri ale PSD împotriva democrației.

De aceea, nici eu și nici alți colegi nu am acceptat reluarea votului și ne-am exprimat ca atare, refuzând mascarada pesedistă și considerând că în acest mod apărăm democrația. Eu am votat legea in favoarea orașului Teiuș și acest lucru poate fi demonstrat prin votul electronic, corect și transparent, și am convingerea că cei care au votat de două ori ca bâlbâiții, cu mâna ridicată la comandă ca la PCR, au încălcat democrația !

Dan Coriolan Simedru

Deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea