Rămâi conectat

Politică Administrație

Dan Diaconescu merge pe mâna lui Cornel Comșa! PP-DD, pe cale să scoată din cărțile guvernării pe UDMR

Bogdan Presecan

Publicat

în

Gestul de ieri al deputatului PP-DD de Alba, Cornel Comșa, tradus ca și un ultimatum dat conducerii partidului de a ieși din letargie și a începe negocierile cu partidele parlamentare privind poziționarea sa pe scena politică românească, nu a rămas fără reacție.

Cornel ComsaÎn urma ședinței de aseară la care au participat parlamentarii PPDD și conducerea partidului s-a decis demararea imediată a negocierilor cu premierul Victor Ponta și USD, în vederea formării unei majorități parlamentare, ca o alternativă la intrarea UDM-lui la guvernare.

“Am hotărât să oferim sprijinul nostru parlamentar, cu același număr de voturi ca și al UDMR-ului, fără însă să avem pretenții la ministere. Nu vrem să ne asociem Guvernului Ponta III, dar propunem o alternativă la formarea majorității parlamentare cu UDMR-ul”, a afirmat deputatul PPDD de Alba, Cornel Comșa.

În cadrul negocierilor de astăzi, care par să dea peste cap planurile privind formarea Guvernului Ponta III, PP-DD ar fi propus o listă de şase puncte, care să fie susținută de USD în Parlament. Principalel solicitări ar fi reducerea CAS-ului şi a TVA-ului, debirocratizarea sistemului fiscal, eliminarea taxei radio-tv, majorarea alocaţiei copiilor de la 42 de lei la 200 lei, interzicerea migraţiei parlamentare, prezenţa obligatorie la vot şi confiscarea averilor ilicite.

UPDATE: Negocierile PPDD cu PSD nu s-au materializat. Guvernul Ponta III va fi format cu sprijinull UDMR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea