Rămâi conectat

Politică Administrație

Dan Diaconescu merge pe mâna lui Cornel Comșa! PP-DD, pe cale să scoată din cărțile guvernării pe UDMR

Bogdan Presecan

Publicat

în

Gestul de ieri al deputatului PP-DD de Alba, Cornel Comșa, tradus ca și un ultimatum dat conducerii partidului de a ieși din letargie și a începe negocierile cu partidele parlamentare privind poziționarea sa pe scena politică românească, nu a rămas fără reacție.

Cornel ComsaÎn urma ședinței de aseară la care au participat parlamentarii PPDD și conducerea partidului s-a decis demararea imediată a negocierilor cu premierul Victor Ponta și USD, în vederea formării unei majorități parlamentare, ca o alternativă la intrarea UDM-lui la guvernare.

“Am hotărât să oferim sprijinul nostru parlamentar, cu același număr de voturi ca și al UDMR-ului, fără însă să avem pretenții la ministere. Nu vrem să ne asociem Guvernului Ponta III, dar propunem o alternativă la formarea majorității parlamentare cu UDMR-ul”, a afirmat deputatul PPDD de Alba, Cornel Comșa.

În cadrul negocierilor de astăzi, care par să dea peste cap planurile privind formarea Guvernului Ponta III, PP-DD ar fi propus o listă de şase puncte, care să fie susținută de USD în Parlament. Principalel solicitări ar fi reducerea CAS-ului şi a TVA-ului, debirocratizarea sistemului fiscal, eliminarea taxei radio-tv, majorarea alocaţiei copiilor de la 42 de lei la 200 lei, interzicerea migraţiei parlamentare, prezenţa obligatorie la vot şi confiscarea averilor ilicite.

UPDATE: Negocierile PPDD cu PSD nu s-au materializat. Guvernul Ponta III va fi format cu sprijinull UDMR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Au început lucrările de modernizare a DJ 107 K Întregalde-Bârlești (Mogoș), intersecție cu Transapuseana: Investiție de peste 25 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a DJ 107 K Întregalde-Bârlești (Mogoș), intersecție cu Transapuseana: Investiție de peste 25 milioane lei Au început lucrările de modernizare a Drumului Județean 107 K Întregalde-Bârlești (Mogoș), intersecție cu Transapuseana, a anunțat Marius Hațegan pe pagina de Facebook. Citește și: Vești excelente: DJ 750 C, Sălciua-Valea Mănăstiri, care face legătura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea