Rămâi conectat

Actualitate

Damila Măciuca – FC Unirea 1-0 (0-0) în etapa a 9-a a Ligii a 2-a *”Alb-negrii”, la a 4-a înfrângere consecutivă externă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, în etapa a 9-a a Ligii a 2-a, la Drăgăşani, Damila Măciuca – FC Unirea Alba Iulia 1-0 (0-0). Vizitatorii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 47, când Potopea a fost eliminat pentru cumul de avertismente), acest cartonaş roşu fiind fatal echipei lui Gherman. Reduta albaiuliană s-a prăbuşit în minutul 68, când Melcea (dorit anul trecut la Alba) a finalizat cu un şut de la marginea careului.

*Roşul lui Potopea – lovitură de Măciucă pentru Unirea

Alba a înregistrat a 4-a înfrângere externă din tot atâtea meciuri în acest tur şi a strâns numai un punct în ultimele 3 confruntări, problemele financiare punându-şi apăsat amprenta pe parcursul grupării ardelene, care în runda următoare nu poate conta pe fundaşii centrali Schuller şi Potopea – ambii suspendaţi, primul pentru cumul de avertismente.

*”Am avut penalty clar la Negruţ”, a spus Dăscălescu

Proverbul „la omul sărac, nici boii nu trag” se potriveşte de minune albaiulienilor, care invocă neacordarea în minutul 63, a unei lovituri de pedeapsă de către centralul Dragoş Istrate (Bucureşti). „De când sunt preşedinte la Unirea n-am văzut aşa intenţie clară de a ajuta gazdele şi mă refer aici atât la eliminarea destul de uşoară a lui Potopea, dar mai ales la faptul că nu ni s-a dat un unsprezece metri evident la un fault asupra lui Negruţ. Deşi în actul secund am evoluat foarte bine, este al doilea joc consecutiv în care pierdem puncte din pricina erorilor de arbitraj”, a afirmat preşedintele executiv Mihai Dăscălescu.

*Pascal titularizat în premieră

Întâia oară în acest sezon, între buturile uniriste s-a aflat portarul Pascal (cu o evoluţie apreciată la Drăgăşani), după 7 etape în care a fost integralist Tiut. Fostul căpitan al „alb-negrilor” s-a aflat înaintea debutului în acest sezon în conflict cu FC Unirea, Pascal dorind să plece gratis la FCM Tg. Mureş.

Au evoluat formaţiile: *Damila: V. Niculescu Amet, Posteucă, A. Stoica (57, Codin), Bucuroaia (85, Samson) – Melcea, I. Stoica (cpt.), Lircă (67, Iordache) – Ad. Popa, Voinea, B. Geantă. Rezerve: Botaş – Rogozan, Ad. Bălan, Hlincă. Antrenor Erik Lincar.

Unirea: Pascal – Fulea, Schuller, Potopea, M. Oprea (cpt.) – Cl. Oara, M. Găldean, Istrate, M. Petrescu – Negruţ (81, Rondak), S. Mureşan (62, Bucurică). Rezerve: Tiut – I. Stan, M. Olar, Al Man, Coţolan. Antrenor Stelian Gherman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea