Rămâi conectat

Politică Administrație

Dacă aleşii locali vor fi de acord, 11 chiriaşi ANL din Cugir vor beneficia de prelungirea contractelor

Alexandra Mates

Publicat

în

În şedinţa de vineri, 20 decembrie, ale;ii locali din Cugir vor lua în dezbatere un proiect de hotărâre al primarului Adrian Teban privind încheierea actelor adiţionale de prelungire a contractelor pentru 11 chiriaşi ANL care au domiciliul în oraşul Cugir, în imobilul situat pe strada Victoriei nr.15.

Având în vedere că la 1 ianuarie 2014 expir[ contractele pentru 11 chiriaşi domiciliaţi în blocul  mai sus amintit, consilierii locali au posibilitatea să aprobe prelungirea contractelor acestora cu încă 1 an, până pe 31 decembrie 2014, prin acte adiţionale.

Închirierea contractelor pe 1 an se face prin recalcularea chiriei pentru titularii de contract care au împlinit 35 de ani sau prin păstrarea condiţiilor contractuale iniţiale referitoare la cuantumul chiriei, pentru titularii de contract care nu au împlinit 35 de ani.

Lista chiriaşilor ANL pentru care se solicita prelungirea contractelor de închiriere este următoarea: Mureşan Mihai-Ioan; Şimon Viorica -Elena;  Monea Doina -Florina; Vasilcan Sergiu; Matei Elena; Ştefan Liviu-Cosmin; Ţiganila Diane-Elisabeta;  Balint Cosmina; Murg Daniela; Samsudean Cristina- Maria; Stoica Mihaela.  (C.P.)

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea