Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| CUTREMUR de magnitudine PESTE 5 grade în România: S-a simțit în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CUTREMUR de magnitudine PESTE 5 grade în România: S-a simțit în Alba

Marți seara, în jurul orei 20.30 a avut loc un cutremur cu o magnitudine de 5.2 grade pe scara Richter, fiind resimțit chiar și în județul Alba.

În ziua de 06 Iunie 2023, la ora 20:26:52 (ora locală a României), s-a produs în BANAT, ARAD un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 5.2, la adâncimea de 15km.

YouTube video

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 11km SE de Arad, 42km N de Timisoara, 68km S de Bekescsaba, 96km N de Resita, 99km E de Szeged.

Potrivit avertizării trimise pe telefoanele cu Android, epicentrul s-ar fi resimțit în satul Incești, comuna Avram Iancu, însă locația a fost stabilită eronat de aplicație, epicentrul seismului fiind în Arad.

Seismul s-a resimțit și în Alba Iulia, Sebeș și alte localități din județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea