Cursuri gratuite de marketing şi management pentru patroni şi angajaţi

Paul Voicu - Primar 2020

Aula Mică a Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a găzduit conferinţa de lansare în judeţul Alba a proiectului POSDRU “Dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale şi manageriale în zona IMM-urilor inovative din România pentru formarea şi promovarea parteneriatelor naţionale şi transnaţionale“, derulat de anul trecut, din luna martie, de Institutul Naţional pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, cu sprijinul unor parteneri români şi străini, printre care şi Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.
Proiectul urmăreşte creşterea gradului de cunoştinţe în domeniile marketingului şi managementului în rândul patronilor şi angajaţilor IMM-urilor. Grupul ţintă este format din persoane peste 18 ani, cu domiciliul sau reşedinţa în mediul urban, antreprenori sau salariaţi în cadrul unor întreprinderi mici şi mijlocii din judeţul Alba. În total, la nivelul celor 8 regiuni de dezvoltare regională vor fi formaţi 2000 de angajaţi şi 200 de cadre de conducere, inclusiv din regiunile Nord-Vest şi Centru. Aceştia pot participa la cursuri gratuite în domeniul marketingului şi managementului (calităţii, performanţei, de producţie etc). În funcţie de numărul solicitanţilor, cursurile vor începe efectiv cel târziu la începutul lunii iulie, vor dura 3 săptămâni iar prezenţa în sală (locaţia din Alba Iulia va fi anunţată în timp util) va fi necesară doar de 3 ori, câte 4 ore, celelalte cursuri realizându-se pe platforma de e-learning a proiectului, www. imm.ciao.ro.
De altfel, Centrul Informatic de Asistenţă Online (CIAO) este unul dintre produsele acestui proiect, care prezintă informaţii utile în domeniul afacerilor, un modul e-learning interactiv, studii de caz şi exemple de bune practici. Proiectul a fost prezentat de conf. univ. dr. Voicu Sucală (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca) şi Florin Lungu, şeful Departamentului de Management şi Inginerie Economică, care a prezentat potenţialul universităţii în privinţa derulării proiectului. (R.G.)

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...