Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cuplu din Alba jefuit de un cunoscut, în timp ce dormeau: Hoțul a jucat toți banii la păcănele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cuplu din Alba jefuit de un cunoscut, în timp ce dormeau: Hoțul a jucat toți banii la păcănele

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată de procurorii din Blaj pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. Magistrații au admis cererea procurorilor în data de 12 octombrie, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare, s-a reţinut, că în seara zilei de 22.05.2021, în jurul orei 24:00, inculpatul a pătruns pe poarta închisă dar neasigurată, în curtea imobilului aparținând persoanei vătămate, după care, a intrat în casă pe ușa deschisă. Inculpatul a observat că persoana vătămată dormea într-un pat, alături de concubinul acesteia și în continuare s-a deplasat în bucătărie, unde, dintr-un portmoneu aflat în vitrină, a sustras suma de 680 de lei.

Ulterior, inculpatul a părăsit locuința și s-a deplasat cu un taxi în oraș, unde a cheltuit toți banii la jocuri de noroc.

Din declarația persoanei vătămate a reieşit că “inculpatul tot umblă după ea” iar anterior comiterii faptei l-a observat în repetate rânduri în apropierea imobilului său. În dimineața zilei de 23.05.2021, după ce a constatat lipsa banilor, a observat că în aplicația Messenger (de la Facebook) avea un apel pierdut de la inculpat, efectuat în jurul orei 4.00, iar în fața ușii de acces a găsit un muc de țigară. Întrucât nici ea și nici concubinul ei nu fumează a presupus că inculpatul este persoana care pe timpul nopții a pătruns în locuință și i-a sustras banii.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea